≫ 

Aleksandra stala na Sandrinu stranu nakon žestoke svađe sa Stanijom u programu uživo, pa surovo prozvala Dobrojevićevu! (VIDEO)

- Ali vrhunac svega mi je komentar: "Sandra Afrika je izgradila karijeru na du*etu". A na čemu si ti karijeru izgradila? - smejala se Subotićeva

  • 5

Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević više nisu drugarice, a pomirenje je dalje nego ikada nakon onoga što je Aleksandra sada uradila.

Naime, prvo je imitirala Staniju, dok ju je Rebeka ironično nazvala "prvosveštenicom".

- Evo vam "škode", evo vam! Plavu, belu sviu, pokoljite se za nju, sve za rijaliti, a ja ću samo da sedim - imitirala je Aleksandra Staniju.

- Stanija je prvosveštenica, a ove male oko nje su, ove... (smeh) - rekla je Rebeka.

- Ali nastup u Kazinu... To je stvarno bilo bljak, fuj - ubacio se Karađorđe.

Stanija na Zadrugoviziji, Foto: Nikola Tomić

Posle ovoga, Aleksandra je spomenula i Stanijin obračun u programu uživo sa Sandrom Afrikom.

- Ali vrhunac svega mi je komentar: "Sandra Afrika je izgradila karijeru na du*etu". A na čemu si ti karijeru izgradila? - smejala se Subotićeva.

- Na čemu god da je, to je naša komšinica i ja je mnogo volim - rekao je Karađorđe misleći na Sandru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molim vas

    29. april 2019 | 16:57

    Dajte anketu ko ima bolju zadnjicu Stanija ili Afrika. Da je Afrika razvali, jer Standza je ljubomorna na nju zbog toga. Afrika zaradjuje po 6000 evra po nastupu, a ova mora da radi po hotelima po Americi za 1000 puta manje para. 😀

  • kokolino

    29. april 2019 | 17:43

    Prema obje sam ravnodusna,ali cinjenica je da je Sandra ostvarila karijeru i to uspijesnu, a Stanija sa 30 i kusur godina ocito da nije ostvarila ni muzicku karijeru niti radi posao ekonomistice-jer da radi ne bi sigurno vrijeme provodila u rijalitiju.Tako da to ko je "uspio"definitivnu prednost dajem Sandri.

  • Ruza

    29. april 2019 | 16:59

    Iste su obe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA