"Još jednom me pipneš i slomiću ti ruke!" Sanja i Matora se potukle usred noći, mlatile jedna drugu, jedva ih razdvojili (VIDEO)

. Rekla saM ti još jednom me pipneš slomiću ti ruke - rekla je Matora

  • 16

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković žestoko su se posvađale zbog Stanije Dobrojević, zbog koje su pre dve noći raskinule, a sinoć su se i fizički sukobile!

Sanji je zasmetao korektan odnos Tomićke prema Stanij tokom Zadrugovizije, a tokom žestoke svađe Stakovićeva i Jovana su se potukle.

- Više ti je stalo da komuniciraš sa njom, nego mene da poštuješ. Ti si ljubomorna na Lazara i Davida! - rekla je Sanja kroz plač.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Što ne kažeš da si ljubomorna?! Sram te bilo! Bila sam ljubomorna na Lazara i Davda jer sam dobijala pitanja. Nemoj da mi pretiš sa rukama. Imaš problem sa Stanojom, sa njom ne komuniciran ništa osim što se tiče zadratka. Rekla sam ti  - još jednom me pipneš i slomiću ti ruke! - urlala je Matora.

- Nemoj da me hvataš za gušu! - uzvratila je Sanja.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Nakon što ju je Sanja odgurnula Matora je nasrnula na nju, a onda su pljuštali šamari, zdrugari su jedva razdvojili Stanovićevu i Jovanu.

Kako je izgledala tuča Sanje i Matore pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    1. maj 2019 | 18:57

    Ljuba profesionalac.Najjace "Jaca sam od tebe" i bum na dupe xD

  • Goga

    1. maj 2019 | 21:23

    Izbaciti ih napolje bruka

  • NN

    1. maj 2019 | 14:02

    Ovo sto smo videli jutros je za svaku osudu. Dobro treba nadlezni da razmisle. Njih dve u zatvor,rijaliti prekinuti ili kanal ugasiti. Deca nam gledaju,cuju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA