"Možda je upoznala nekog muškarca..." Matora plakala dok je pričala o Sanji, otkrila zbog čega je raskinula sa njom (VIDEO)

- Rekla mi je kako joj nedostaju ti leptirići... - pričala je Matora u Rajskom vrtu

  • 20

Jovana Tomić Matora poverila se Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu oko problema sa Sanjom Stanković, kao i da raskid sa njim ne shvata ozbiljno.

- Opet mi ona ništa ne kaže i opet tvrdi da želi da raskine. Nikad je ne bih vređala, možda nije trebalo da joj prebacim... Imala je tu vezu od tri godine i tog verenika koji ju je ostavio... Rekla mi je da je imala strast i dobar seks, smatram da i naš seks nema problema, i da naša veza nema nikakve veze sa seksom. Ne znam, možda je napolju upoznala nekog muškaraca... - pričala je Matora.

- Da sam ja muško, vervatno bismo bile zajedno i ostvarile porodicu. Nju to tišti. Ja nemam problem s tim, ja sam to razgraničila u svojoj glavi. Rekla mi je kako joj nedostaju ti leptirići... - poverila se Drvetu.

Jovana Tomić Matora/ Printskrin: TV Pink

- Ja znam da ona mene voli. Ali mislim da se sada njoj nešto dešava u glavi, ne znam da li nema dovoljno hrabrosti da prizna da nešto nije u redu. Ne znam. Hoću da moja devojka priča sa mnom, da mi kaže, neka ne pričamo sedam dana, ali da imamo tu neku komunikaciju - izjavila je, a zatim je izgovarajući sledeću rečenicu zaplakala.

- Ona je osoba koja ne zaslužuje ni jednog trenutka ni da je vređam, ni da povisim ton, ni da je udarim. Ja nju gledam kao nešto najlepše što mi se desilo - kroz suze je rekla Matora.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA