"Trebalo je go*nima da ga polije!" Tomović žestoko prozvao Miljkovića zbog okršaja sa Majom i Marijanom, pa im dao savet (FOTO)

Miljković je prilikom svađe sa zadrugarkama izvukao deblji kraj, te mu je jedna opalila šamar, dok mu je druga nabila šerpu punu mleka na glavu

  • 42

Bivši učesnik Zadruge i bivši dečko Stanije Dobrojević, Vladimir Tomović oglasio se na društvenim mrežama nakon incidenta koji se juče dogodio kada su Maja Marinković i Marijana Zonjić fizički nasrnule na Marka Miljkovića.

Tomović smatra da su devojke trebale da budu još surovije prema Miljkoviću.

- Šerpica je konačno dobila šerpicu. Pa neka u Brusu prska devojke hemijskim sredstvima. Pitate me podržavam li što su ga Marijana ošamarila, a Maja polila mlekom. Marijana je trebalo jače da ga udari, a Maja je trebalo go*nima da ga polije. Bravo devojke - napisao je Tomović.

Tomovićeva objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/vladelije

Podsetimo, nakon žestoke svađe između Marka i Maje Marinković nastao je opšti haos u Zadruzi. Marijana Zonjić je Miljkoviću i sve snage udarila šamar, dok mu je Maja nabila punu šerpu mleka na glavu, nakon čega se on okliznuo i pao.

VIDEO: Urnebesan okršaj u Zadruzi: Marijana Marku zalepila šamar, Maja mu nabila lonac na glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    3. maj 2019 | 19:00

    Vladimire bruko jedna ,posalji Stani da nesto obuce znsm da ovo gledas bas je jadna i mizerna u ovome sto nosi.

  • Zasto

    3. maj 2019 | 20:58

    Kada tebe, Vladimire, zene napadnu, ti udaras, a kada to urade drugome ti podrzavas!?

  • PREDRAG

    3. maj 2019 | 19:40

    Seljačino sa kamena ti si našao nešto da pričaš, samo prava muškarčina može ovo da izdrži, a ne ti kao neka sisica udaraš devojku pesnicom u glavu. Brđaninu jedan treba ti zabraniti da siđeš sa tog tvog brda U BAR.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA