≫ 

Majin otac žestoko opleo po Miljkoviću i podržao ćerku što ga je polila: "O njemu mislim sve najgore, to je ženomrzac!"

Netrpejivost između Maje i Marka poslednjih dana je više izražena

  • 62

Otac Maje Marinković, Radomir, prokomentarisao je nedavnu situaciju između njegove ćerke, Marka Miljkovića i Marijane Zonjić, o čijem snimku već nekoliko dana bruji Srbija.

Najveću pažnju tokom svađe izazvalo je to što je Maja u naletu besa polila Miljkovića šerpom punom mleka, što je sada prokomentarisao i njen otac.

- Sutra da izađe, ona će ostati upamćena po onome što je uradila (smeh). Što je gospodin voditelj Milan rekao, taj video samo Madona nije pogledala (smeh). Ostaće zapamćeno. Imam hiljadu poziva od juče sa svih strana sveta - izjavio je Radomir, pa otkrio kakvo mišljenje ima o Marku.

Maja i Marko/ Printskrin: TV Pink

- Ja gledam na to sve kao na jednu humorističku seriju, ali nekad to uzme maha, malo se opuste ljudi, ali dobro... A o Marku mogu da mislim sve najgore. To je ženomrzac koji je video da ga nema nigde, pa napravio ponovo priču sa Lunom i onda nema koga, 'ajde da ubace Maju, nije prošao kod Stanije. To je neko moje viđenje. Ako si imao nešto sa nekim, nije u redu da svašta izgovaraš za stolom, da je ovakva ili onakva, to nije u redu prema ženama - zaključio je Majin otac.

Maja i Marko se svađaju preko stola/ Printskrin: TV Pink

VIDEO: Urnebesan okršaj u Zadruzi: Marijana Marku zalepila šamar, Maja mu nabila lonac na glavu

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biba

    4. maj 2019 | 19:43

    Haha, kaže sudija Sneža: Da Majo gledao te je Marko ali sa gađenjem!Pogodak, bravo sudija!

  • Aloooo!!!

    4. maj 2019 | 17:00

    KijOvci, nije tekst o Luni! Opsednuti bolesnici, vidite Lunci i gde je nema .... Znam da vas boli Luna! Boli!! Ali vise me brine kako cete tek izdrzati posle Z2, kada Lunci na velika vrata uplovi u estradne vode.... hihihihihiiiiiiii......poyy!!!

  • Bože

    4. maj 2019 | 15:55

    Luna, Luna, Luna, Luna, Luna... Šta je vama Kijevcima, svugde u odgovorima na komentare o Maji pominjete Lunu?! Maja je ovde u pitanju, nije Luna. Ccccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA