"Ona i dalje pati za Slobom": Miljana osula paljbu po Luni, popljuvala Marka, a onda je potkačila Anu i Davida (VIDEO)

Luna Marka uopšte ne zanima - rekla je Miljana

  • 23

Miljana Kulić popričala je sa Ognjenom Amidžićem o aktuelnostima u "Zadruzi". Ona je iskritikovala pojedine zadrugare, pre svih Lunu Đogani i Marka Miljkoviča.

- Ne žalim Lunu. Marko je od početka takav. Veliki je folirant i taktičar... Promenila sam mišljenje, mislim da ona i dalje pati za Slobom. Još uvek pati za njim, isto se ponaša kao kada je bila sa Slobom. Vidite i sami da se svađa sa Markom kao sa Slobom što je radila. Sinoć je napravila šou i počela je da se žali kako on povređuje njenu dušu i srce. On se samo sa njom igra, a ona se još više bruka. Moli ga za ljubav. Sve mu prašta. Preko svega mu prelazi i mire se. Luna Marka uopšte ne zanima - rekla je Miljana.

Kulićeva se tu nije zaustavila. Na udaru njenom bili su i Ana i David.

- Mene je sramota. Kakva god da je Aleksandra, ovi dvoje (Ana i David) foliraju. Znam neke stvari. David je prešao svaku meru, sprda se. Toliko mi je bio drag, da sam sada drastično promenila mišljenje o njemu. Sve mi se smučilo i zgadilo. Borila sam se mesecima, a sada samo iznosim mišljenje. Ovde je tako kristalno jasno. Jasno je kao dan - navela je Miljana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Bez zaštitnog šlema u Zadrugu nikako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    5. maj 2019 | 01:52

    Miljani fali kazino i kockarnica , a Marija pljuje Zolu da je kockar , kako ova Marija laze i maze da je to neverovatno, Miljana ista mama

  • Jeca

    5. maj 2019 | 00:39

    Miljana kako vetar duva, ljubonorise na sve lepe devojke, ne ume da sakrije ljubomoru, ista mama Marija🤣 Majin taki😂jos gori od cerke, strasno sta on, sa osmehom podrzava

  • Aco

    5. maj 2019 | 09:13

    A Miljana pati za Markom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA