≫ 

"Zatvorila me je u sobu i šamarala me je, terala me je da abortiram": Nakon Aleksandrinih šokantnih tvrdnji Ljuba je pobesnela (VIDEO)

- Da li si to normalna šta pričaš, ne glumi tu. Prodaćeš sve, tvrdićeš sve laži da su istine! Sram te bilo - urlala je Ljuba

  • 25

Aleksandra Subotić tvrdi da ju je njena majka šamarala kada je čula da joj se Aleksandar Čabarkapa udvara. Ona je navela da je mislila da je Čabarkapa samo Ljubin prijatelj.

- Ljuba je optužila Karađorđa kako ga vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je - rekla je Aleksandra.

- Da li si to normalna šta pričaš, ne glumi tu. Prodaćeš sve, tvrdićeš sve laži da su istine! Sram te bilo - urlala je Ljuba.

Aleksandra takođe tvrdi da ju je Ljuba terala da abortira.

- Plašila sam se te njene reakcije. On je mene stavio u kola i odvezao kod nje kako bi joj to rekli. Ušla sam i nastao je haos. Terala me je da abortitam - rekla je Aleksandra, a Ljuba je dodala da to nema veze sa istinom.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    5. maj 2019 | 23:14

    Malo te je šamarala !

  • Gdh

    6. maj 2019 | 08:33

    Kakva god bila Aleksandra ,Ljuba je nesto najgore sto sam videla

  • laz

    5. maj 2019 | 23:56

    Ja sam bila na strani Aleksandre ali i vide je nego evidentno da laze... svaki put dodaje po nesto kako bi joj prica bila sto tragicnija. Ako malo bolje sagledamo Alex je uzasno samoziva i zeljna paznje a iz to ne tvrdoglava i misli da je najpametnija.... tako da nije ona imala strasno detinjstvo koliko je njoj tesko sto nije bilo sve po njenom. U svakom slucaju ne daj boze nikom ovakvo dete i verujem da 99,99 posto ne bo zelo da mu se dete ovako ponasa ali to ih ne sprecava da pljunu po Ljubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA