"Vrati stvari Đoganijevima!" Marko izgubio živce nakon onoga što mu je Mića poručio, nasrnuo na njega, a onda je skočila Luna i sprečila tuču! (VIDEO)

- Marko Đo! Marko Đogani! Vrati stvari Đoganijevima! - vikao je Mića

  • 18

Tokom dana došlo je do žestoke svađe između Marka Miljkovića i Lepog Miće prilikom koje su pljuštale brutalne uvrede sa svih strana.

U jednom momentu Mića je izneo kaput iz garderobera sa kojim je mlatio po kući i govorio Marku da vrati stvari Luninoj porodici.

Luna i Marko Mića i Marko se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Marko Đo! Marko Đogani! Vrati stvari Đoganijevima! Ofarbana brada! Marko Đo, pušač k*rca! Spava sa dve paštete i malo ajvara, u usta te j*bem! U usta te j*bem smrdo - vikao je Mića.

- Sponzorušo matora, vrati tuđe patike! Voliš tuđim perijem da se kitiš! J*bi sam sebe - govorio mu je Marko.

Luna i Marko Mića i Marko se svađaju, Printskrin: TV Pink

Mića je vikao na sav glas, pa se uneo u lice Marku koji ga je gurao, nakon čega je Luna skočila kako bi sprečila tuču između njih. Nakon ovoga u kuću je uletelo i obezbeđenje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sza reci

    9. maj 2019 | 20:58

    I kaze konobar Mica sa ekonomskim fakultetom. Neka javno kaze ko.mu je pomogao kad je dosao u Srbiju iz Sarajeva da ima to sto ima, pa sad javno.ljudima izgovara najrazlicitije bljuvotine. Boze iz kakve je on haoticne porodice izadao, koji je tu nered bio kad je on ovakav.

  • Uhh

    9. maj 2019 | 20:53

    Boze, kako mi je zao Lune i Marka. Ovo sto im rade je uzasno. Ja bi pukla psihicki da se meni to desava.

  • Simon

    9. maj 2019 | 21:40

    A šta im on radi, samo iznosi istinu, Luna se zalepila za Marka da je ne ostavi, a on Marko, za nju da dogura do kraja. Oboje imaku neku računicu, a da li če baš tako biti videče se. Marko če je svakako šutnuti, ovde mu samo služi za sex, ona ko pijan plota za njega da ne prođe kao sa svim prethodnim "ljubavima". Uostalom, ko bi nju, iz više razloga trpeo, neobrazovana, glupa, lenja, ni jedna pozitivna osobina, Mića samo govori istinu, a Marko zbog toga i besni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA