"Nezahvalni majmune, nisam ti ja Aleksandra!" Ana besnela na Davida zbog Stanije, gurala ga, tokom žestoke svađe umalo raskinuli! (VIDEO)

- Izađi napolje, neću te ovde. Muka mi je od tebe - rekla je Ana Davidu

  • 24

Ana i David žestoko su se posvađali nakon emisije "Gledanje snimaka", a koliko je bilo ozbiljno, delovalo kao da će te večeri i da raskinu. Naime, Koraćeva je primetila da Stanija gleda Davida, što joj se nikako nije dopalo, pa svog dečka "počastitla" svakakvim "komplimentima". Pre svega, poručila mu je da je "debil".

Dragojević je primetio da Koraćeva plače, prišao joj je da je uteši. ali bez uspeha. Na kraju je Ana Davida izbacila iz hotela.

- Ti si jedan nezahvalni konj i kreten. Šta sam ti ja rekla ja, i ti kažeš "ne". Muka mi je što ti konstantno daješ povoda za sve. Ti si debil! Izađi napolje. Ti si nezahvalni majmun. Neću ništa da imam sa tobom - urlala je Ana na Davida.

- Nisam ja ništa gledao bre! Što se tako ponašaš, što me guraš - pravdao se David.

- Ako ti nešto kažem da to ne radiš, ti to radiš. Ti daješ povoda za sve. Izađi napolje, neću te ovde. Muka mi je od tebe. Zašto meni ne kažu da sam nešto sa Petrućijem. Ti konstantno daješ povod za nešto. Nisam ti ja Aleksandra - bila je besna Ana.

- Ja nisam dao povoda za to. Što si bezobrazna tako bre. Ja nisam gledao nju - rekao je David.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ana Korać misli da je u drugom stanju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kova

    10. maj 2019 | 16:44

    Hladnokrvna sponzorusa i rasturacica! Ona je toliko bezosecajna i sebicna, vidim juce u klipu da ona NE ZNA koliko godina joj je majci rodjenoj! Kaze, ne znam da li je 50 ili 51, tako nesto! Nemam reci!

  • Sandra

    10. maj 2019 | 14:04

    Evo snahe babe Bilje! Izgoni joj sina kao kera! Sponzorusa klasicna! Odvratna rasturacica! Sad je napravila od njega slinu, klasicnog potrcka!

  • Bojana

    10. maj 2019 | 12:06

    Jurila si za Davidom ,a bio je u vezi sa Aleksandrom.Kako te nije sramaota?Nemaš stida a ni srama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA