≫ 

"Stalno me ponižavaš, dokle više?!" Luna plakala i histerisala na Marka, a sve zbog ove zadrugarke, on joj žestoko odbrusio! (VIDEO)

- Zašto me ne poštuješ?! Namerno mi radiš neke stvari! Evo, reci mi! Je l' ti fali nešto?! - urlala je Luna

  • 37

Miljana Kulić već danima provocira Marka Miljkovića na šta joj on diplomatski odgovara, što je u nekoliko navrata nasmejalo sve prisutne.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" zadrugari su pričali da Marko radi sve zarad rijalitija, a zbog priče koja je krenula Luna Đogani burno je regovala, otišla je u pab gde je histerisala na svog dečka.

Ona je plakala i urlala na Miljkovića koji je pokušavao da je smiri.

- Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' si ušao u vezi da bi mi ovo radio je*em li ti mater u pi*ku! - urlala je Luna.

- Ni reč više, ni reč! Odmah da si ućutala! - rekao je Marko.

Luna i Marko Luna i Marko, Printskrin: TV Pink

- Sve bude super i savršeno...- nastavila je blogerka.

- Ućuti, rekao sam! - vikao je Miljković.

- Stalno me ponižavaš! Šta je sa tobom više?! Zašto me ne poštuješ?! Namerno mi radiš neke stvari! Je l' ti dosadno?! Evo, reci mi! Je l' ti fali nešto?! - rekla je Đoganijeva kroz plač.

- Sklonio sam je! Ide za tobom! Ovako je sprdaš, skineš je s' vrata! Ja znam kako sa njom treba da se ponaša čovek, ti ne znaš! Ti njoj odgovaraš ozbiljno, ne znaš da se ponašaš sa njom! Ja nemam problem sa njom, uopšte, ti imaš problem! - branio se Marko.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LANA

    21. maj 2019 | 12:46

    Auuuu!Ko bi rekap,tako fina i vaspitana devojka,recnik kocijasa....

  • Dija

    21. maj 2019 | 12:38

    Propala histerična đogajka,

  • Lado

    21. maj 2019 | 15:06

    Buduca estradna zvezda...i ako je neko iznervira ona moze da dozivi nervni slom na bini. Moze u publici, recimo, da vidi zagrljene Kiju i Slobu i eto sloma nervnog sistema. Nije ona za tog posla, nije. A baska sto ne zna peva. Mozda ce.Anabela pratece vokale?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA