"Kraće, a ne duže!" Kija otkrila na kom javnom mestu je imala seks, priznala šta najviše voli i da li ima kućne snimke

- Mrzim klasične namiguše. Jedna od njih je Luna Đogani. To mi je odvratno - izjavila je Kija, koja za sebe kaže da je muškarci vole jer je uvek bila ono što jeste

Kristina Kija Kockar Foto: Marko Jovanović

Pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar otkrila je do sada nepoznate detalje iz svoje spavaće sobe.

Svi smo navikli da Kija na svako pitanje ima odgovor, pa i kada je muški ponos u pitanju nije ostala nedorečena.

- Ne valja da je baš mali. Ali mojoj konstituciji ne bi odgovarao ni mnogo veliki. Savršena bi bila srednja proporcija! Nažalost, mi žene smo kroz život prošle sve veličine, nagledale smo se svačega i videle smo i ono što ne bi trebalo - izjavila je Kija koju gledamo u žiriju aktuelne sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Kristina Kija Kockar, Pinkove Zvezdice Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Osim toga, Kija kaže kako bira kvalitet umesto kvantiteta, kao i da više voli "kraće, a ne duže", a iako je seks na javnom mestu u Srbiji tabu tema, pobednica Zadruge priznala je gde ga je imala.

- Kvalitet, a ne kvantitet! Kraće, ne duže. Na koncertu Fifti Senta u Hali Pionir u Beogradu. Bila sam ludo zaljubljena i na početku veze sa dugogodišnjim dečkom. Sakrili smo se negde iza bine, bilo je baš uzbudljivo. Imala sam 20 godina i volela sam da eksperimentišem. Sada me mrzi da se cimam, to bih radila samo u krevetu - ispričala je Kockareva i otkrila da joj je najuzbudljivije kada se pre seksa tušira, a partner može da je posmatra jer ima kupatilo sa staklenim vratima.

Priznala je i koliko joj je seks važan.

- Nije presudan. Muškarac je jednoj ženi odličan u krevetu, dok je drugoj katastrofa.To je subjektivno. Važna je hemija, ona određuje da li će biti dobro ili ne. Sve ostalo može da se nauči. U seksu sam počela da uživam tek posle 23. godine. Dotle sam bila malo ukočena, tada sam sazrela i opustila se - rekla je Kija i dodala da muškarce zavodi time što je uvek bila ono što jeste.

Kija Kockar Kija Kockar / Foto: Instagram/kijakockar

- Mrzim klasične namiguše. Jedna od njih je Luna Đogani. To mi je odvratno. Uvek sam bila ono što jesam, a muškarcima se to sviđa. Ko je bio sa mnom, nikada me nije zaboravio - izjavila je Kija.

Osim toga, ne krije da poseduje kućne video snimke, ali ima jedna caka zbog koje bi je na snimcima, ako bi se oni ikada pojavili u javnosti, teško prepoznali.

- Jesam, kao mlađa. Bilo mi je zanimljivo da probam, da vidim kako izgleda... Tad je, hvala Bogu, bila loša rezolucija, niko me ne bi prepoznao. Danas bi mi već bila frka da se snimam, mogla bih da izgubim telefon. U tom slučaju bih se samo molila da sam dobro ispala - izjavila je Kija.

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim

(Telegraf.rs/Hit Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor za Realno

    24. maj 2019 | 17:26

    Do sada nisam nikada pisala komentare.Samo sam ih lajkovala.Kažeš mali broj ljudi.Radim u velikoj firmi/banci/ i 99,9% glasalo i podržavalo Kristinu.Podržavaju je i danas.Te reči koje se većinom upotrebljavaju, upotrebljavaju se zbog toga što one opisuju Kristinu.To su opisni pridevi koji opisuju Kristinu.Zašto vam to smeta?Ona jeste vredna,pametna,da nije ne bi napravila to što jeste napravila da nije pametna.

  • Zakljucak

    23. maj 2019 | 00:03

    Shvatam da mrzis Lunu ali nazalost ti u stvari mrzis ceo svet a bogami sebe najvise .Jadna si !!!

  • Darko

    22. maj 2019 | 22:20

    Samo je jedna Kija.Obožavam je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA