≫ 

Miljana dovela Sanju i Matoru do ludila, plakale i urlale na sav glas, a onda skočile na nju, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

U Zadruzi je nastao opšti haos, a Sanja i Matora su zbog Miljaninih reči doživele nervni slom

  • 23

Miljana Kulić tokom emisije "Pitanja gledalaca" prokomentarisala je situaciju od sinoć kada je isprovocirala Sanju StankovićJovanu Tomić Matoru, jer je  promenila reči pesme i pevala "Silovana ja".

Međutim, tom prilikom nastao je opšti haos u Zadruzi, nakon čega je reagovalo i obezbeđenje.

- Što se tiče ove pesme, ja sam cele noći pevala. Onda su obe skočile na mene, ovaj mali kepec koji ulazi u rijaliti samo da nasrne na nekog. Pevala sam jer znam da nije to istina. Jer sve k*rve tako prolaze - rekla je Miljana.

Miljana Miljana, Printskrin: TV Pink

Jovana Tomić Matora nije mogla da veruje šta je Kulićeva izjavila, pa je zamolila Miljanu kroz plač da ih ostavi na miru.

- Šta smo mi tebi sinoć uradile? Sad te molim kao čovek, ne upotrebljavaj tu reč. Ako još jednom, nakon ovog što te zaklinjem pevaš... Molim te, prestani više. Šta ti mi radimo - rekla je Matora kroz plač, a zatim klekla na kolena da je zamoli da se takve situacije više ne ponove.

Matora Matora, Printskrin: TV Pink

- Meni namera nije bila da isprovociram Sanju, dok sam ovde pevaću pesmu, niko ne može da mi zabrani. Na bezobrazluk odgovaram bezobrazlukom - uzvratila je Miljana.

Sanja i Matora su pobesnele i skočile ka Miljani. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a zatim su Sanju i Matoru izneli napolje.

Sanja i Matora Matora, Printskrin: TV Pink

Sanja je pala na pod i gušila se u suzama, dok je Matora besnela, a onda se vratila u kuću i nastavila da urla na sav glas.

Ceo incident kao i njegov nastavak u kome Matora preti klanjem pogledajte dole::

VIDEO: Miljana zgrabila Doroteu za grudi, zadrugari ih jedva razdvojili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lakis

    23. maj 2019 | 08:26

    "Produkcija se ograđuje od Miljaninih provokacija", ali je ne kažnjava!Predlažem da sledeću Zadrugu snimate u Toponici, ima tamo gotivnih likova...

  • Kursumlija

    23. maj 2019 | 06:59

    Tako je to kad narod gleda bolesno stvorenje a sluzbe cute...

  • Run

    23. maj 2019 | 12:24

    Za Miljanino izbacivanje potpisalo je peticiju 7000 ljudi. Potpisite i vi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA