≫ 

"Ona i dalje pokušava da ubedi ljude da sam ja monstrum": Ljuba u suzama pričala o svom odnosu sa Aleksandrom (VIDEO)

- Ona nikada neće priznati neke stvari o našem odnosu - rekla je Ljuba

  • 15

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić nikako da se pomire, a da nisu u nekim dobrim odnosima, pokazali su u emisiji ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", gde su se raspravljale.

- Ja sam ovde pričala odrastanju, a ne o našem odnosu ovde. Nema potrebe da se priča ovo sada ovde. Namerno hoćeš da se pričaju priče od pre. Ne treba mi ovaj stres - rekla je Aleksandra.

- Povredi me što nudi svoje drugarice i osobe koje su me najviše vređale. Zato sam ja odlučila da me zabole ona stvar! Ona i dalje pokušava da ubedi ljude da sam ja monstrum! Ona nikada neće priznati neke stvari o našem odnosu - rekla je Ljuba kroz suze.

Pogledajte snimak:

Šta su još Aleksandra i Ljuba rekle o svom odnosu, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    28. maj 2019 | 01:11

    Imam godina dosta i u svom zivotu nisam videla vece zlo od ove Aleksandre, majka joj se kida u komade,ona mrtva ladna, kakav vam je to favorit, gura je produkcija ali narod nije slep, dosta je jednom prevaren

  • Radojka

    28. maj 2019 | 08:10

    Aleksandra se naštimovala za kamere, doterala se izmakla od stola da se bolje vidi i ponavlja jedno te isto da bude što više u kadru, nema veće robije do sedenja za crnim stolom i slušati preklapanja o nevažnim stvarima.

  • Lejla

    28. maj 2019 | 13:15

    Ljuba nema pojma sta znaci biti majka! Ona mora ciniti SVE sto njenu decu cini srecnim, ali ona cini SVE da hrani svoj bolesni ego, ne pitajuci se kako se to odrazava na njenu decu i najblize. I ono sinoc je potpuno bespotrebno i samo dokazuje koliko je ona los covek pre svega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA