Marko priznao da je definitivno stavio tačku na vezu sa Lunom, poverio se Staniji, a ona ga je ovako savetovala! (VIDEO)

Marko je bio vidno neraspoložen i odlučan u tome da ipak okonča vezu sa Lunom

  • 34

Marko Miljković je otkrio da je definitivno rešio da stavi tačnu na vezu sa Lunom Đogani, o čemu je pričao sa Stanijom u dvorištu.

- Ja ne mogu da vas dvoje ne možete da spustite loptu. Ovako je samo još gore za stolom, što uterujete jedno drugom - rekla mu je Stanija.

- E, Stanija, Stanija... Pa, ja sam spreman da apsolutno dignem ručnu do maksimuma. I konstantno spuštam - odgovorio joj je Marko, koji je sedeo dalje od nje, sam, i pušio cigaretu.

Luna Đogani Luna Đogani / Printskrin: TV Pink

- To se zove inat. Ili je ne voliš... Pametniji popušta, Stariji, ozbiljniji... - dobacila mu je Stanija.

- Pa popuštam, ali vidiš ti ova peckanja non-stop. Znam ja dobro ovog čoveka, i taj bezobrazluk. Kao da ti ne znaš te ženske igre, daj, molim te... I šaljivu situaciju upropasti bezobrazlukom. Ma kakvi, gotovo je. Gotovo je sa svim stvarima. Završena priča, tačka stavljena i to je to - iznerviran je bio Marko.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    30. maj 2019 | 21:13

    Do nekle mi ga i zao..sad on ispade kriv od strane ukucana i ostalih samo zato jel je ona razmazena,bahata,bezobrazna...i to svi znaju samo se prave ludi..sve isto radi ko Slobi pred kraj samo sto ga nije udarila sto ne znaci da nece do prve zurke i kojeg piva..😂

  • Branka

    30. maj 2019 | 22:05

    Marko se konacno spasao, ali da ima malo vise u glavi ne bi nikad ni bio sa njom.

  • Max

    30. maj 2019 | 22:16

    I ja kazem. Marko bezi glavom bez obzira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA