≫ 

Ana Korać rekla da je od modelinga zaradila stotine hiljada evra za skupe stvari i kola, pa otkrila da li je Slobi naplatila usluge (VIDEO)

- Kada sam izašla iz "Zadruge", imala sam novac - pričala je Ana

  • 21
Ana Korać Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ana Korać prokomentarisala je snimak gde Mina Vrbaški priča da je Filip Mijatov devojci Davida Dragojevića kupovao skupe stvari. Nakon toga toga, voditelj Milan Milošević se nadovezao sledećim pitanjem. On je želeo da Ana objasni gledaocima odakle njoj novac za skupocene stvari.

- Objasni gledaocima odakle tebi skupe stvari - pitao je Milan Milošević Anu Korać.

- Ja, ako se zabavljam sa nekim... Ja, kao što sam pomenula tog dečka, jednog sam pomenula ovde... Ja ne kažem da on meni nešto kupuje - počela je potpuno nemušto Ana.

David Dragojević David Dragojević se "štipao" za obraz dok je Ana pričala kako je zaradila pare, Printskrin: Youtube/ZAdruga Official

- Ja imam svoja (primanja), što se bavim modelingom, što radim reklame, što radim to. Ne mora meni neko da kupuje, ako se ja zabavljam s njim. Može da mi kupi, ako mi je dečko, poklon za rođendan. Ali, meni ta osoba nije bila ništa, niti bilo šta. Ja kada sam ušla ovde, isto sam imala. Kada sam izašla iz "Zadruge", imala sam novac. Posle ove "Zadruge", isto ću imati novac, da obezbedim sebi šta god poželim - rekla je Ana.

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić se smejala za vreme Aninog izlaganja, Printskrin: Youtube/ZAdruga Official

- Snimila si spot sa Slobom, koliko si zaradila? - pitao je Milan Milošević Anu.

- Nisam uzimala za taj spot - rekla je kratko Ana.

Stanija je dobacila komentar da "u Srbiji ni najbolji top modeli ne zarađuju toliko", a Aleksandra Subotić je kazala "Anonimna devojka ušla, nije mogla da zaradi, mogla je da dobije 200-300 evra".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    31. maj 2019 | 10:28

    Tačno Anči, samo se ti drži te priče. Čujem da manekenke po reviji zarađuju oko 100 € Ti si ipak klasa za njih, sa svojih metar i tri dana prašine.

  • V

    31. maj 2019 | 10:39

    Ana,Ana ne vredjaj nam intelegenciju!

  • 🐤

    31. maj 2019 | 10:35

    Isprica Ana jos jednu laz i ostade ziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA