"Slala mi je sliku da je na infuziji, dok je u separeu ispijala šampanjac!" Bane šokirao detaljima veze sa Zerinom! (VIDEO)

- Ja uđem na gugl i vidim sliku sa infuzijom koju je ona meni poslala! Ja počnem da se smejem, a ono vest kako je Rijana završila na infuziji! - prisetio se Čolak

  • 6

Bane Čolak rešio je da raskrinka svoju bivšu devojku i u razgovoru sa zadrugarima otkrio je detalje njegove veze sa Zerinom Hećo.

Naime,  Bane je ispričao da ga je Zerina lagala o zdravlju dok su bili u vezi i kako je "provalio" njene laži.

- Jednom smo se odvojili na dva dana i ja je zovem posle emisije "Narod pita", zovem je na Instagramu, na sve društvene mreže, ne javlja se! Ja sam se zabrinuo, mislio sam da joj se slošilo! I ja uđem na drugi Instagram da proverim da li je bila aktivna, a ona u klubu u separeu poliva šampanjcem! Sve sam video i napišem joj sms poruku: "Ja se mnogo sekiram, ne znam šta se dešava, moram tvoju mamu da pozovem i da kažem da zove policiju". Nije prošlo deset minuta, ona meni šalje sliku da joj se mnogo slošilo i da je na infuziji - rekao je on i dodao:

Bane i Nadežda Bane priča o Zerini, Printskrin: TV Pink

- Ja uđem na gugl i vidim sliku sa infuzijom koju je ona meni poslala! Ja počnem da se smejem, a ono vest kako je Rijana završila na infuziji! Smešno mi je bilo,a u stvari sam bio toliko besan! Ako nisam ispušio paklu za sat vremena, ubi me! Nije mi ni rekla da planira da ide u grad, ništa.

- Sve sam joj plaćao, nikad joj nisam prebacio, pola garderobe je moje, telefon, nadogradnja... Lagala me je sve dok nije došla kod mene, a onda je prebledela i plakala kad sam joj pokazao skrinšotove - završio je Bane.

Šta je sve Bane rekao o njegovoj vezi sa Zerinom poslušajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Bane obrijao glavu zbog Zerine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA