≫ 

"Luna mora manje da histeriše!" Nakon pomirenja njegove ćerke sa Markom, Gagi se oglasio, pa bez dlake na jeziku otkrio šta im zamera! (VIDEO)

- Da manje histeriše, da manje drami, da se manje peca - rekao je Đogani

  • 26

Gagi Đogani uključio se u studio u Šimanovcima, kako bi prokomentarisao raskid, ali i pomirenje njegove ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Novinari su imali mnogobrojna pitanja za popularnog densera, a jedno od njih je bilo da prokomentariše zamerke koje ima na račun svoje ćerke, ali i Miljkovića.

Luna Đogani, Marko Miljković, Zadruga Luna i Marko, Printskrin: TV Pink

- Pratili smo sve, ono što mene zanima jeste to šta zamerate Luni, šta bi mogla da promeni, a da njihov odnos bude bolji - glasilo je pitanje.

- Da manje histeriše, da manje drami, da se manje peca. Ali Lunu ne možemo da je promenimo, zato što je ona takva jeste. Nisam gledao kakva je ona u vezi, ne znam šta bih mogao da kažem za nju. Krivo mi je što tako histeriše i što se ponaša tako kako se ponaša. Ne bih voleo da se tako ponaša. Kad bude izašla, moraće to da popravi - odgovorio je Gagi, a potom i prokomentarisao šta zamera Miljkoviću.

Gagi Đogani Gagi, Foto: Nikola Tomić

- Marku zameram, pa u nekim situacijama treba da povlači malo bolje poteze. Nije bio pravi momenat da kaže te pratioce, nije bio ni momenat, ni situacija, kada Luna ima nervno rastrojstvo - završio je Đogani.

Šta je sve Gagi rekao o Luni i Marku poslušajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    2. jun 2019 | 12:04

    Kraljicu wc/a prvo zabraniti alkohol a onda joj dati dobru terapiju i da pomognes to devojci i da ona Anabela ne utice toliko lose na nju i ako joj je majka ne sme u svemu da he podrzava i tapse po ramenu jer za sve sto je uradila kako ne treba mama je rekla pa ona je mlada ima 20.god.unistila je rodjeno dete!Cerka joj je poznata kao rasturacica braka i po stolici u wc/u i sisanju palceva,cackanju guze i ceskanje vagine pa ponirise a onda cese lice i po moljenju za ljubav!Majka svoje dete voli neizmerno ali ne treba ga podrzavati u losim stvarima i iskritikovati kada treba jer ne znaci da se dete vise voli i da si bolji roditelj tako sto ces tapsati dete i kada pravi greskee...devojku je urnisala i unakazila rodjena majka i da bude svetska zvezda ostace poznata kao wc.Kraljica i ljubavnicaaa...

  • Niko

    2. jun 2019 | 11:20

    A jos manje da se alkoholise......

  • Milana

    2. jun 2019 | 09:48

    Gagi je bio iskren u odgovorima novinarima. On shvata da se Marko ponaša skoro očinski prema Luni. Savetuje i pomaže Luni da dodje do kraja Zadruge i da izadju zajedno. Marko ćak planira zajednički život posle Zadruge. Ali Luna sve zaboravlja u času histerije i divljanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA