≫ 

"Jeste sladak dečko, ali videćemo šta će tu biti": Stanija progovorila odnosu sa Markom, pa potkačila Vladimira (VIDEO)

- Ne bih da se upuštam, ali mi prija - rekla je Stanija u Rajskom vrtu

  • 11

Stanija Dobrojević posetila je Rajski vrt gde je popričala sa Drvetom mudrosti. Ona je govorila prvenstveno o odnosu koji ima sa Markom Markovićem, ali je u jednom momentu potkačila Vladimira Tomovića.

- Ja sam kod kuće velika maza, držala sam tu veliku distancu, ali sa Markom mi je prijalo. Znala sam da onaj (Vladimir) kod kuće sa strimova prati svaki moj korak. Međutim, vremenom se odmaklo kontroli, pa iz te igranke ne znam šta će da bude. On na pitanja novinara nije rekao kako je stvarno, i sad je to povuci, potegni i ne znam šta ću da radim. Sinoć sam se iznervirala jer je bio mutav i nije ispričao kako jeste - rekla je Stanija, a zatim nastavila da priča o Marku Markoviću:

- Da smo na početku rijalitija, ko zna šta bi bilo. Ovaj dečko mi ne bi bio zaštita, to bi sve morala ja da branim, ali mi prija njegov zagrljaj. Mnoge devojke igraju oko njega, ne znam šta da radim. Pitam ja njega šta da radim sa njim, ali ne znam. Jeste sladak dečko, ali videćemo šta će tu biti. Ne bih da se upuštam, ali mi prija - rekla je Dobrojevićeva.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    3. jun 2019 | 20:14

    Sinoć je pevala drugu pesmu i rekla da je počelo da se dešava nešto medju njima, ali je mali CG pokopao i rekao da ne planira ništa sa njom, da se samo druže i da je ušao solo i da će tako izaći napolje. Plakala je posle u vrtu i sad priča ovu priču, jer je neće ni ovaj kome je peta u rijalitiju posle Ane, Mine, Maje i Nore. Probila dno Standza!

  • Tonci

    3. jun 2019 | 21:11

    Kako se brzo utesila a kad je usla sama se predstavila kao Vladimirova/buduca supruga! Mislim, da nijedan od njih dvojice nemaju ozbiljne namere. Takve Crnogorci nece za supruge samo za provod!☺☺☺

  • Stano uozbilji se

    4. jun 2019 | 09:24

    Stana nikako da shvati da je njeno vreme prošlo, da ne može sa 35 godina i dalje prodavati priče o slatkoj, mladoj devojci koja se eto sasvim slučajno u svakom relityu smrtno zaljubi u "princa" a onda jadna biva povređena i razočarana. Videla kako su se prošle sezone probile Teodora i Kija, pa se eto i ona ove sezone setila da bi ipak mogla da bude pevačica iako je pre par godina sama odustala od te ideje, jer naravno ne da ne zna da peva već je antitalenat. Takmiči se tamo sa devojkama koje su po 10 i više godina mlađe od nje, udara je sujeta na veliko. Nisam Ljubin fan, ali sve što govori za Staniju je istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA