≫ 

Ana počela da čita pismo od bivšeg dečka, a kada je shvatila o kome je reč šokirala se: David poklone uzeo i bacio u smeće! (VIDEO)

- Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju - prekinula je Ana sa čitanjem čim je shvatila od koga je čestitka.

  • 51

Ana Korać slavi danas, 4. juna, svoj rođendan, a u "Zadruzi" je stigao poklon za nju od njenog bivšeg dečka Filipa Mijatova. Koraćeva je bila više nego srećna, međutim, dok je čitala poruku od Mijatova, opalo joj je raspoloženje.

- Draga Anči, jednog juna posle mnogo godina setićeš se ovog rođendana. Pričaćeš svojim klincima čudnu priču nalik bajke. Bio jednom jedan... Uhvaćena u zamku da se radi o jednoj psihičkoj i fizičkoj izdržljivosti na rubu ljudskih mogućnosti. Glavni junak bio je jedan zgodan mladić koji je pun adrenalina voleo do smrti. Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju - prekinula je Ana sa čitanjem čim je shvatila od koga je čestitka.

Ana Korać rođendan David Dragojević David Dragojević i Ana Korać Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

David Dragojević bio je besan kada je video šta je Mijatov indirektno želeo da joj poruči, pa je odlučio da mu uzvrati i stavi mu do znanja da ih ni ovaj potez neće poljuljati.

- Kakav kreten što je poslao slike. Ovo je nemoć! - rekao je David.

Budući da je njegove darove odmah bacio u kantu, Bora Santana je sa ostalim ukućanima pritrčao kako bi video o kakvim je pokonima reč, a nisu mogli, a da se ne nasmeju kada su ugledali maline i papirne salvete u obliku novca.

Ana Korać rođendan David Dragojević Ana Korać Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Matora je nešto kasnije konstatovala i tortu koju je Filip poslao Ani, sa znakom "maseratija" koji je vozila, a koji je zapaljen.

- Pogledaj, od ovog majmuna i torta "maserati" - rekla je Matora.

- Ma, neka jedu, bre! - rekao je David, dok se Ana nasmejala i odmahnula rukom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA