(FOTO 18+) Luna skinula gaćice, uradila nešto što je sve zgadilo, a onda je počela vrela akcija sa Markom u tuš kabini i sve se videlo!

Skandalozan snimak usijao je društvene mreže

  • 96

Na društvenim mrežama ponovo su osvanuli skandalozni snimci u kojima je Luna Đogani glavni akter, te je tako ovoga puta otišla u kupatilo sa svojim dečkom Markom, a dok se on tuširao blogerka je skinula gaćice, a potom ih mirisala.

Đoganijeva je skunula gaćice, a onda je pred kamerama sevnulo njeno međunožje.

Luna Luna, Printskrin: Instagram
Luna Luna, Printskrin: Instagram

Nakon ovoga ona je ušla u tuš kabinu kod Marka, te je tu krenula vrela akcija. Miljković je opipao pozadinu svoje devojke, a zatim diskretno svukao svoj donji veš, dok je kamera uspela da zabeleži ovaj trenutak.

Luna Luna i Marko u tuš kabini, Printskrin: Instagram

Kako će na ovo reagovati Lunini rotitelji Anabela i Gagi koji je u svemu podržavaju ostaje da vidimo.

VIDEO: Luna hvatala Marka za intimne delove, on morao rukom da prekrije kameru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    5. jun 2019 | 22:20

    Ova devojka je sve odvratnijaa...Boze kako neko moze ovo da podrzava i da ona bude nekome uzor i plus da se bavi pevanjem!Anabela,majko,zenooo....urnisali ste i decu i porodicu,nema osnovnu kulturu i vaspitanje a pritom ovo sto radi;cacka gluteus,vaginu,noge pa mirise,pa cacka lice a ne opere ruke,ne menja gace vec mirise da vidi moze li jis koji dan,sisa palceve...ovo je odvratno i grozno!Pa vi bi trebali da se sakrijete u misiju rupu i ne pojavljijete se vise nigde a ne da nam ti i Gazmet drzite predavanje!Odvratnooooo....gadija gadnaaa....bljak.

  • Aca

    5. jun 2019 | 14:00

    Na ovoj slici Marko izgleda kao da je povezan na stalak za infuziju!!!

  • Belana

    5. jun 2019 | 14:08

    REDOSLED STVARI: Alkohol za ludilo, svadja kao predigra, nozni palac kao uteha, gace kao aroma terapija, stolica za centriranje i tus kabina za prakticni primer svojim maloletnim sestrama i svim izgubljenim devojcicama koje je prate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA