≫ 

"Luna nema nikakvih problema, samo se bliži kraj": Gagi opširnim statusom podržao svoju ćerku

- Sve što Luna misli, sve što razmišlja i što se pita da li će ljubav opstati, samo je osećaj nesigurnosti

  • 36

Gagi Đogani uputio još jednu poruku podrške svojoj ćerki Luni Đogani. On se i ovog puta oglasio na Instagramu i objavio status koji se tiče učešća njegove naslednice u "Zadruzi".

- Da li možemo mi da imamo loš dan? Da li Luna ima prava da ima loš dan? Luna nema nikakvih problema, samo se bliži kraj i veliki je pritisak. Ona razmišlja o svom izlasku i kako će nastaviti život napolju. Svi polako pred kraj padaju sa živcima, a ne samo Luna i Marko. Svako na svoj način doživljava situaciju, Luna doživljava na svoj i izgleda joj najteže pada. Nemojte da pravite teorije zavere, da nagađate šta i kako. Oni jedini znaju kako se osećaju i kako je njima tamo. Pritisak je sve veći i veći, kako se bližu kraj. Sve po malo utiče na njihovo stanje, zatvoren prostor, umor od svega, svađe. Oni se bore rukama i nogama da opstanu. Sve što Luna misli, sve što razmišlja i što se pita da li će ljubav opstati, samo je osećaj nesigurnosti. Izgubila je samopouzdanje! To je sasvim NORMALNO!Toliko stvari se izdešavalo u prethodnih 9 meseci, da se pitam, ko bi normalan bio nakon svih tih stresnih situacija ? I da li bi to svako mogao da izdrži ? Luna mora da stisne zube, da se bori, i da se izbori do kraja ! Verujem u nju! Daju poslednje atome snage da bude sve u najboljem redu. PODRŽIMO IH ! LUNIN IZBOR TREBA POŠTOVATI!! - napisao je Gagi.

Evo i objave.

 
 
 
View this post on Instagram
“ Da li možemo mi da imamo loš dan? Da li Luna ima prava da ima loš dan? Luna nema nikakvih problema, samo se bliži kraj i veliki je pritisak. Ona razmišlja o svom izlasku i kako će nastaviti život napolju. Svi polako pred kraj padaju sa živcima, a ne samo Luna i Marko. Svako na svoj način doživljava situaciju, Luna doživljava na svoj i izgleda joj najteže pada. Nemojte da pravite teorije zavere, da nagadjate šta i kako. Oni jedini znaju kako se osećaju i kako je njima tamo. Pritisak je sve veći i veći, kako se bližu kraj. Sve po malo utiče na njihovo stanje, zatvoren prostor, umor od svega, svadje. Oni se bore rukama i nogama da opstanu. Sve što Luna misli, sve što razmišlja i što se pita da li će ljubav opstati, samo je osećaj nesigurnosti. Izgubila je samopouzdanje! To je sasvim NORMALNO! Toliko stvari se izdešavalo u prethodnih 9 meseci, da se pitam, ko bi normalan bio nakon svih tih stresnih situacija ? I da li bi to svako mogao da izdrži ? Luna mora da stisne zube, da se bori, i da se izbori do kraja ! Verujem u nju! Daju poslednje atome snage da bude sve u najboljem redu. PODRŽIMO IH ! LUNIN IZBOR TREBA POSTOVATI!!A post shared by 🔊FUNKY "G"OFFICIAL (@gagidjogani) on

VIDEO: Zadruga Specijal: Prema vašem mišljenju David je manipulator, Marko Miljković umišljen, dok je Aleksa pobednik Zadruge 2!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    5. jun 2019 | 18:52

    Ona je od pocetka pala sa zivcima. Od pocetka se njoj blizi kraj. Ako vec sve tako podnosi, ko je terao da udje?

  • M.

    5. jun 2019 | 18:58

    Ma samo neka se zavrsi vise i daće Bog da je vise ne gledamo.Dosadila i bogu i narodu. Utripovana klinka...

  • Đina

    5. jun 2019 | 18:33

    Al se ovaj nalupeta za sve pare, kakav bre kraj, ona je takva svih 9 meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA