≫ 

Miljana prvi put progovorila o jezivim pretnjama ubistvom upućenim Zoli, pa žestoko oplela po Matoroj i Sanji! (VIDEO)

- On je ležao u krevetu, ja sam prišla i rekla da mi vrati dug koliko mi je dužan, a on je na to počeo cinično da se smeje, videli ste onda šta se desilo - rekla je Miljana

  • 36

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 2, nakon što je fizički napala Jovanu Tomić Matoru i nanela joj telesne povrede zbog kojih je završila na ušivanju.

Miljana je napustila Zadrugu pre nekoliko dana, a sada se putem Instagrama obratila fanovima kako bi objasnila svoje problematično ponašanje u rijalitiju.

Miljana je ispričala zašto je provocirala Matoru i Sanju Stanković stihovima "Možeš da me miluješ, možeš da me siluješ" i tvrdi da je Stankovićeva izmislila silovanje kako bi ispala žrtva.

Sanja Stanković Jovana Tomić Matora Sanja i Matora, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Hoću da se izvninim svim silovanim ženama, jer zaista nisam imala nameru da uvredim nekoga i da mu se podsmevam na taj način. Kada sam Sanji to izgovorila, izgovorila sam zato što je ona obična raspala ku*vetina i što je sama u svađi sa Matorom dodala: "Tukli su me i silovali", zato što sam videla kakav je skot - rekla je Miljana i dodala:

- Znajući da Sanja laže i da želi da napravi žrtvu od sebe, iz tog razloga sam skočila da bi me njih dve fizički napale i odgovorila to što sam odgovorila. Sigurna sam i stojim iza toga da je za to slagala kao što sve laže, i kao što glumi vezu sa Matorom da se narod sažali. Tvrdim da nije silovana i da je izmislila sve to - rekla je bivša zadrugarka.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kulićeva je pretila ubistvom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a sada je dala objašnjenje zašto je to uadila.

- Kada sam čula šta sam mu izgovorila u krevetu, užasne pretnje koje su strašne, van svake pameti, meni je bilo loše, a on se pravio da to ne vidi.  Ja nisam mogla da verujem da može da bude toliko đubre, da sa nekim sa kim je proveo 7 meseci 24 časa, da se ne udostoji da priđe i vidi šta mi je. Mama mi je rekla: "Je l' vidiš koliko te voli, nisi slušala nikoga da on nije za tebe, da te samo koristi"... Ja sam u tom momentu puna besa u afektu otrčala tamo. On je ležao u krevetu, ja sam prišla i rekla da mi vrati dug koliko mi je dužan, a on je na to počeo cinično da se smeje, videli ste onda šta se desilo - rekla je Miljana.

Lazar Čolić Zola Zola, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- U rijalitiju mene ljubav ubije, jer tu iskrene ljubavi nema. Jednom sam se opekla sa Ivanom, drugi sa njim, zato što sam naivna, dobroćudna, lakoverna, bila mi je potrebna pažnja posle svega što mi se izdešavalo - zaključila je Miljana.

VIDEO: "Moj zet je ubio čoveka, biće ti ubijena i majka i ti!": Jezive pretnje Miljane Kulić upućene Zoli

VIDEO: Miljana mikrofonom udarila Matoru posred lica, Jovana se ruši na pod dok krv šiklja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    6. jun 2019 | 15:05

    Na robiju ćeš ti meni pa na lečenje!!! Nema vise izvini... PRETNJE UBISTVOM SU ZA PRAVOSUDJE I POLICIJU A NE ZA IZVINI !!!!

  • Paris

    6. jun 2019 | 15:26

    Idi leci se i ne vracaj se iz Nis...

  • Danijela

    6. jun 2019 | 15:10

    Pod hitno na lecenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA