Zadrugarke koje su rvale u čokoladi nagrađene odlaskom u bioskop, Ana, Eleonora i Ljuba pobesnele nakon odluke Velikog šefa (VIDEO)

- Ne može mene niko na silu da me tera da se skidam ovde, tako da zaje*ite ovo - rekla je Nora

  • 10

Kao što je poznato, Aleksandra, Mina, Dorotea, Stanija, Sanja i Luna su odmerile snage u emisiji "Amidži šou" u rvanju u čokoladi. Na kraju je pobedila Maja Marinković, koja je u filanu savladala Doroteu Jovanović.

Nakon što su se vratile u "Zadrugu", zadrugarkama koje u se rvale je saopšteno da su nagrađene i da mogu da idu u bioskop. Aleksandra, Mina, Dorotea, Stanija, Sanja i Luna su bile presrećne, ali ne i Ana, Eleonora i Ljuba.

- To nije bio zadatak. Ognjen me je pitao ako želim da učestvujem. Ja sam rekla da ne želim da učestvujem - negodovala je Ana.

- Ja sam rekla da hoću da idem u "Amidži", samo nisam htela da se skidam u kupaći. Ne može mene niko na silu da me tera da se skidam ovde, tako da zaje*ite ovo - rekla je Nora.

- Ej, Veliki šefe. Super vam je ovo što mi ostali možemo da pušimo ku*ac. Ovo vam je do ja*a ideja - rekla je Ljuba.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coco

    12. jun 2019 | 03:32

    sacuvaj i sakloni mecka bozana pomnije prati sta se desava sa Anom nego Ana sama, njena glava samo gleda u pravcu Koraceve, ona spocitava Lazaru da je zaljubljen u Davida , pa ona je bolesno opsednuta i zaljubljena u Anu, vise nego i David. To majka??? jao jadna mala devojcica koja se cepila sa kevinim ljubavnikom , jos ce joj i himen ugraditi

  • Ja

    12. jun 2019 | 15:45

    Koliko su jadne, Bože Gospode! Da li moze niže? Ajde ove od 20ak,ali Stanija sa 35 godina... Odvratno! Bravo za Noru i Anu. Da su najgore, skidace se kad i gde one same hoće.

  • O

    12. jun 2019 | 06:29

    One ispadose kulturnije od onih jadnica sto su se rvale🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA