Suzana Perović van sebe, nakon divljačkog šamara koji je dobila od Mikija grcala u suzama, poručila da neće više da čuje za njega (VIDEO)

- Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela - poručila je Suzana

  • 42

Tokom rasprave sa Suzanom Perović, Miki Đuričić joj je udario šamar, a potom štakama udario i Nadeždu Biljić nakon čega je diskvalifikovan iz Zadruge.

Suzana nije mogla da se smiri nakon ovog Mikijevog poteza te je grcala u suzama i htela za njim da napusti rijaliti dok ju je Lepi Mića smirivao.

Perovićeva se gušila u suzama i govorila kako ne želi da ima bilo šta više sa pčelarom.

Miki Đuričić

Miki, Printskrin: TV Pink

- Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovde. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela.  Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi... - ronila je suze Suzana.

Suzana Perović i Lepi Mića

Suzana plače zbog Mikija, Printskrin: TV Pink

- Suzana, ovo je televizija, moraš da se smiriš. Misli na decu, misli na sebe, ne pravi greške. Znam da ti se ide. Kao sestri ti govorim. Napravila si problem jer si neraspoložena sa njim, a Zlata ti dođe i vi se smejete i uživate. To njemu smeta. Vaša ljubav može kobno da se završi. Biće sve okej za tebe, smiri se. Odmori. Moraš hladne glave da razmisliš - smirivao je Mića Suzanu.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene, a Nadeždu "marnuo" štakama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    12. jun 2019 | 11:36

    Suzana na snimku koji je pušten nije prepoznala svoju djecu. Eto o kakvoj se majci radi. Pride tome je što se spandjala sa ovim divljakom i probisvijetom. Lepa lukić je nekoliko puta pričala da je istjerala golu iz kuće kada je zatekla u krevetu sa svojim mužem, sadašnjim Suzaninim suprugom. Dno dna, nema niže.

  • neko

    12. jun 2019 | 10:44

    Sram te bilo glupa ženo... da ti deca ro gledaju

  • Marija

    12. jun 2019 | 11:28

    Kako se ova žena izblamirala,ne zna da izabere muškarca u 57 godina.Pa zar si mislila da ćeš sa Mikijem da imaš vezu i normalan život,čovek ludak i nasilnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA