≫ 

"Braniš nasilnika koji ti je udario šamar!" Suzana i Nadežda se umalo potukle zbog Mikija, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

- Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! - rekla je Nadežda

  • 20

Nadežda Biljić i Suzana Perović prošle noći zaratile su zbog Mikija Đuričića koji je diskvalifikovan iz Zadruge, jer je fizički nasrnuo na ove dve zadrugarke, koje su inače i njegove bivše devojke.

Njih dve su sinoć za stolom imale žestoki okršaj. Perovićevu je zanimalo šta joj je Miki rekao pre nego što ju je izudarao, a Biljićevu je to razbesnelo.

- Šta ti nije jasno, šta radiš? - govorila je Suzana.

Suzana Suzana, Printskrin: Dailymotion

Rekla sam da sam ti plakala na ramenu i da si jedva čekala da izađeš da mu sednem na ku*ac! To što je on tebe lagao, to je njegova stvar. A ti brani nasilnika i brani ga jer ti je udario šamar. Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! Ja sam ustala i rekla sam da imam seks, a ti si od sebe pravila žrtvu. Ko te jednom udari, udarićete opet. Imaš decu, a je*ala si se pred kamerama - vikala je Nadežda.

- Ti si dokaz! - uzvratila joj je Suzana, a onda je pevačica krenula fizički da se obračuna sa njom. Obezbeđenje je momentalno moralo da reaguje, a Perovićeva je napustila Belu kuću, kako bi se smirila.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    13. jun 2019 | 11:29

    Koliko puta je isterivao Suzanu , psovao i svašta izgovarao ? Gurao , idi neću više da te vidim , psovao itd . Ona je i dalje bila pored njega , da li ima većeg poniženja ? Ta žena ne ceni sebe , kako može drugoga ?, Muža , Decu , Familiju i Prijatelje . Miki nije nasilnik , ja tog čoveka volim , hm ! Izgleda da je i sa Intelektom na ratnoj nozi !? Onda i dalje kasiraj šamarčine ! Pravda za Nadeždu , koja je plakala Suzani na rame zbog Mikija , a Suzana se njoj i Mužu iza leđa sa Mikijem tajno kresala , i to već dosta dugo !

  • Aca

    13. jun 2019 | 11:35

    Sta sve radi ova Suzana za pare!!! Ovo je bruka za zenski rod!!!

  • Milan

    13. jun 2019 | 10:28

    Ova suzana je veci bolesnik od ovog gubitnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA