• 11

"Da se to dogodi, umrla bih!" Ana Korać priznala šta bi je najviše dotuklo u vezi sa Davidom (VIDEO)

Ja definitivno mislim da on ima neki psihički poremećaj - izjavila je Aleksandra za Davida

  • 11

Pitanje koje je postavljeno Davidu Dragojeviću ticalo se njegove veze sa Aleksandrom Subotić i Anom Korać, te je izazvalo polemiku za stolom među okupljenim zadrugarima.

- Kada ćete priznati da je Ana Korać bila vaša žrtva? - bilo je pitanje za Davida koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Ana nije ničija žrtva. Ana je moja najveća ljubav, ja sam jednostavno bolesno zaljubljen u nju. Mi nismo bili niti u prvom planu tamo, ovde nismo bili ništa, ona je onda htela da bude žrtva da je svi napadaju, jer je to dobro u rijalitiju. Odnosi su postajali sve bolesniji, sve je otišlo u nezdravu vezu. Moja najveća greška je što ja nisam na vreme raskinuo - izjavio je David.

Ana, David, Aleksandra

David Dragojević/ Printskrin: TV Pink

- Da se to dogodi, ja mislim da bih umrla. Ali iskreno. Iste sekunde bih umrla. Kada bi se to desilo, ja bih umrla sto posto - rekla je Ana, a David je ponovio da je bolesno zaljubljen i da je bolesno voli, te da je uz Anu druga, bolja osoba.

Zatim je Aleksandra ustala i dala svoj komentar, tvrdeći da ništa od toga nije istina.

Ana, David, Aleksandra

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

- Ja definitivno mislim da on ima neki psihički poremećaj. Tvrdim i znam da ja sa ovim dečkom nikada ništa nisam planirala, jedino ko je mogao da planira jeste David. Što se tiče Ane, mislim da će ona u budućnosti biti njegova žrtva, sada nije - počela je priču za Davida, a šta je još rekla pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • AMG

    Koji si ti giros od coveka,uzas 🤮🤮🤮

  • LA

    Odvratni su oboje i nevidjeni lazovi. Sve jedno da li se prica o njima ili drugima non-stop sve poricu, lazu uz neko vestacko kezenje. Toliko muljaju, izvrcu,..svaku pricu, klip da ih je muka slusati. A vokabular, dve reci... Sta i Kako, ni pocetka ni kraja recenicama.

  • Realan

    Fuj, odvratna sponzorusa! Ona da umre za nekim?! Pa ona samo novac voli, nikakvih osecanja nema za ljude!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima