≫ 

Miki počeo sa odsluženjem kazne, kuću može da napusti samo na sat vremena i ovo planira da uradi!

Miki je u kućnom pritvoru i kuću može da napusti samo na sat vremena, ali evo kako planira to da produži

  • 29

Miki Đuričić nedavno je diskvalifikovan iz Zadruge nakon što je udario šamar svojoj devojci Suzani Perović, a bivšu devojku Nadeždu Biljić pretukao štakama zbog čega je završio u kućnom pritvoru.

Kako je prošle srede u Kupinovu krenulo Mikijevo odsluženje kazne, jedan od Mikijevih prijatelja otkrio je kako se oseća Đuričić nakon svega kao i šta planira da uradi kako bi produžio boravak van kuće na više od sat vremena.

Miki Đuričić Miki Đuričić, Printskrin: TV Pink

- Išao sam da ga posetim onog dana kada je iz zatvora došao u Kupinovo. Rekao mi je da mu je u zatvorskoj ćeliji bilo čistije nego u Zadruzi. Poverio mi se da očekuje da će Suzana kada izađe iz Zadruge pravo doći kod njega kući. Mnogo se razočarao u nju, žao mu je što je sve to uradio, ali šta će, nazad ne može - priča Mikijev prijatelj za Star.

Đuričić je, inače, sada zaokupljen potragom za poslom. Kako se navodi, ukoliko nađe posao, mogao bi da bude van kuće i duže od sat vremena, koliko mu je dozvoljeno.

Miki tuča Nadežda Miki štakama tukao Nadeždu, Prinstkrin: RTV Pink

- Pregovara sada da nađe neko zaposlenje i to mu je sada prioritet. Za sada ima pravo da sat vremena bude van kuće, a ako bude našao neko stalno zaposlenje, onda bi dobio puno radno vreme, šest ili osam sati odsustvo iz kuće - kaže prijatelj.

Podsećamo, Miki Đuričić pretilo je 5 godina zatvora, zbog fizičkog nasilja nad učesnicama rijalitija Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, ali je uspeo da se nagodi sa sudom, koji mu je znatno ublažio kaznu. Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama.

VIDEO: SVI DETALJI MIKIJEVOG HAPŠENJA I SUĐENJA!

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    28. jun 2019 | 10:28

    Sad se setio da radi? Ako mu dozvole pokrenucu peticiju da se svima koji su osudjeni ukine kucni pritvor. Mrcina hoce da luta,e nema bajo. Ima da se kiseli zbog fizickog nasilja

  • VX

    28. jun 2019 | 11:34

    Verovatno će imati neki lažni posao,jer taj je teški neradnik.

  • Zis

    28. jun 2019 | 16:32

    Miki je čovek sa sela kojeg je pojela i unistila popularnost,od super lika u Velikom Bratu do čoveka koji je sve zgrozio bahatim ponašanjem ko ne misli kao on on ga odmah izudara ,bilo to žensko ili muško nema veze.Ja lično mislim da je on jedan neradnik i dzabalebaros,ima skoro 50 godina nikada nista nije radio isao od rijalitija do rijalitija i pravio gluposti,jedan promasen život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA