≫ 

Brendon nominovan za izbacivanje: Niko ne veruje šta zahteva prilikom izlaska iz Zadruge (VIDEO)

Branislav Radonić na korak je bliže napuštanju rijalitija

  • 12

Još samo osam dana je ostalo do finala Zadruge 2, pa takmičari sve više strepe oko toga da li će ispasti ili ne pred sam kraj rijalitija. Nakon održanih nominacija, odlučili su da Brendona nominuju za izbacivanje.

Zadrugari su birali između Lazara Jeremića i Branislava Radonića Brendona, a gotovo svi su glasali da Brendon bude taj koji je na korak od napuštanja Zadruge.

- Biću vrlo kratak. Poručiću samo mojima da, ako ispadnem sutra ili sledeće nedelje, da se potrude da me što pre i što bolje sprovedu do kola i odvezu kući, da kontaktiraju mog doktora i advokata, jer ja odavde izlazim u mnogo lošijem stanju nego što bi bilo ko mogao da pretpostavi - poručio je Brendon, a ostali su bili u čudu što zahteva sprovođenje do automobila.

Brendon Branislav Radoinić Brendon/ Printskrin: TV Pink

- Ne plašim se nikoga. Jednostavno, 10 meseci sam ovde zatvoren i trebaće mi stručna pomoć da se rekonektujem i konektujem u realan život na jedan pravi način. Ne želim uopšte preteranu pažnju, slikanja, pričanja... Jednostavno, kad izađem iz rijalitija, ne mogu da se koncentrišem na puno stvari, jedva čekam da odem kući i da se naspavam - rekao je nominovani zadrugar.

Pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    29. jun 2019 | 12:51

    Svi zadrugari da ovo pročitaju više puta: -Jednostavno, 10 meseci sam ovde zatvoren i trebaće mi stručna pomoć da se rekonektujem i konektujem u realan život na jedan pravi način.

  • Jasenka

    28. jun 2019 | 21:27

    Kazna za Ljunjaru zbog ismejavanja bolesne devojke u studiu..!

  • Qwer

    28. jun 2019 | 19:34

    Niko te silom tu nije doveo. Sam si pao, sam se ubio. Hoćeš hleb bez motike. E, nema džabe ni kod babe. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA