≫ 

"Sramota Srbije!" Kija žestoko prokomentarisala Luninu pobedu u Zadruzi 2!

Luna je prošle noći pobedila u Zadruzi i kući ostišla bogatija za 50.000 evra, a Kija je bez dlake na jeziku otkrila šta misli o tome

Luna, Kija Foto: Nikola Tomić,

Luna Đogani prošle noći odnela je pobedu u Zadruzi, a pre godinu dana blogerka se našla u samom finalu ovog rijalitija sa Kijom Kockar od koje je izgubila.

Kija je sada bez dlake na jeziku prokomentarisala Luninu pobedu, koju kako kaže smatra porazom čitave nacije.

- Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila (smeh) - u svom stilu prokomentarisala je Kija.

Kristina Kija Kockar Kija, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Luna je do samog kraja superfinala ostala sa Markom Miljkovićem, koji je završio na drugom mestu, dok je Đoganijeva otišla kući bogatija za 50.000 evra.

VIDEO: "Ja nisam Kija!" Luna napala Staniju zbog Marka, izbio neviđeni haos pred sam kraj

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhahaha

    7. jul 2019 | 13:42

    @oo Posto Kijevci govore da su vazniji komentari i dislajkovi evo ja dosao da pokazem koliko je to merilo bilo cega s obzirom da mi je ovo 2 komentar ovde i s obzirom da cu sad sebi da stavim brdo lajkova na komentar. Pa vi gledajte. Evo ja kazem JA SAM CAR. gledajte sad koliko cu lajkova da imam. ZNACI MENE NAROD VOLI JUPIII VOLJEN SAM GLE LAJKOVE.

  • Lol

    7. jul 2019 | 19:38

    Kiji mozete samo da zavidite, zena ima najvecu armiju fanova!

  • 300 lajkova

    7. jul 2019 | 13:33

    @oo Znaci vama su merodavniji komentari (kojih jedna osoba moze da ostavi milion) i dislajkovi (kojih takodje jedna osoba moze da stavi milion) nego glasanje na anketi (gde osoba moze samo jednom da glasa) i SMS glasanje (koje se ne sme lazirati) Evo gle ovih mojih 300 lajkova koje cu sad da stavim sebi. To tebi realan odraz da nekog narod voli? Evo gledaj sad cu sebi da stavim jedno 300 lajkova na ovaj komentar. I ti kazes da je to vaznije od SMS glasanja?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA