"Vodi to dete kući da spava": Aleksandra na žurku Zadruge dovela ćerku, uništili je komentarima

Osim sa majkom Ljubom Pantović, Aleksandra je došla i sa ćerkom Magdalenom

  • 38
Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Subotić sinoć je na žurku povodom završetka Zadruge 2 došla sa majkom Ljubom Pantović, ali i sa ćerkom Magdalenom (6), zbog čega su je mnogi iskritikovali na društvenim mrežama.

Ljuba je došla u crvenoj kratkoj haljini sa izraženim dekolteom, dok je Aleksandra izabrala belu haljinicu, a promenila je i frizuru, pa sada ima dugu kosu. Mnoge je iznenadilo što je na ovo dešavanje povela ćerkicu, koja je ostala sa njom u Šimanovcima do kasno u noć.

I fanovi su je u komentarima napali zbog toga, ispod slike koju je objavila sa Tinom Ivanović i njenim suprugom Tašketom.

Aleksandra Subotić, Aleksandrina slika koja je izazvala kritike/ Foto: Instagram/sandrasuboticss

Podsetimo, Aleksandra je u Zadruzi 2 osvojila četvrto mesto, a u intervjuu za Telegraf rekla je kako se najviše razočarala u porodicu svog bivšeg dečka Davida Dragojevića.

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    9. jul 2019 | 14:01

    Bas je lepa, prelepa Aleksandra! Neka je dovela malu, da dete vidi sav ambijent gde je mama bila. Sta ako je kasno?! Jedinstvena prilika i neponovljiva! Svaku srecu im zelim.

  • Marija

    9. jul 2019 | 15:05

    Bravo Aleksandra! Namjerno je najljepsa! Dovela kcerku, jaoj hejteri! Pa neka je, dijete i treba da vidi sav taj ambijent gdje joj je mama bila! I ja bih dovela svoje dijete!Zavist je bolest.

  • Boli ih Alex

    9. jul 2019 | 16:58

    Takve komentare je krivonoga pisala! Ostala u Veterniku jer se prepala prelepe Alex, pa celu noc tipkala komentare! Haha, tek ce tipkati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA