≫ 

Luna otkrila kako je Anabela reagovala kada je saznala da se Đoganijeva pomirila sa Markom (VIDEO)

- Prvo me je pitala što sam je lagala. Tek treba da pričamo o svemu - pričala je Luna

  • 31
Anabela Atijas, Luna Đogani

Printskrin: TV Pink/Nikola Tomić

Pomirenje Lune i Marka mnoge je iznenadilo. Nakon što je Đoganijeva iznela detalje kako ju je Miljković ponovo osvojio, ona je ispričala kako je izgledala reakcija njene majke Anabele, kao i njenog tate Gagija Đoganija.

- Iskreno mislim da još uvek nisu svesni, nisu videli Marka i mene zajedno, nismo se sreli. Ja sam govorila da ne želim da budem sa njim, da mi nije stalo, moja greška je što sam ja pričala ljudima to. Sada kada sam se pomirila, to im je bio šok. To sam ja, to je moja greška, što sam pričala nešto, a nisam sačekala. Meni je najbitnije da moji roditelji shvate da sam ja to uradila jer sam tako osećala. Ja znam sebe, ja bih se kajala ceo život da nisam dala šansu. Kada me je pogledao u autu tim očima... To su oči čoveka u koga sam se zaljubila - rekla je Luna, pa je ispričala detalje razgovora sa Anabelom:

- Prvo me je pitala što sam je lagala. Tek treba da pričamo o svemu. Dužna sam i mami i tati da ispričam zaista kako se osećam. Na neki način sam im mnogo loših situacija priredila za ove dve godine, imam potrebu da im se konstatno izvinjavam za sve svoje postupke. Volela bih da budemo svi srećni kao porodica. Imam osećaj kao da sam ja jedini krivac. Ja sam rekla mami da se neću zaljubiti, da neću plakati, da neću imati nervne slomove. Mislim da sam je najviše povredila i, na neki način, izdala kada sam uradila sve ono što sam obećala da neću. Ne znam da li ću ikad moći da im se iskupim - navela je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Luna i Marko se pomirili, u emisiji prštali poljupci:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    16. jul 2019 | 06:50

    koga je briga sta Luna ....Anabela i njima slican polusvet misli......jos im nedostsje Gagi pa da cela menazerija bude na okupu....

  • Ekica

    16. jul 2019 | 07:54

    Šta reći o zemlji..gde je Luna..i Gastos..glavna tema..

  • 😋😋😋

    16. jul 2019 | 01:03

    Glumci,baš se vidi da je Luna "srećna"😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA