≫ 

Otkrivene najprljavije stvari koje su učesnice Zadruge radile, a nisu prikazane na televiziji

- Ja kad sam čistila kupatilo nalazila sam po desetak-dvanaest gaća na radijatoru stalno - pričala je pevačica

  • 2

Pevačica Zorica Marković tvrdi da pojedini učesnici "Zadruge" nisu uopšte vodili računa o higijeni i, kako tvrdi, neki takmičari nisu se uopšte kupali, a neke zadrugarke su skidale šminku samo vlažnim maramicama.

- Ja sam jedno jutro pukla jer sam našla nešto što nikad nigde nisam videla. Ja psujem ok, ali ovo je toliko gadno da ja ne mogu da ponovim šta sam našla tu. Ja sam lepo otišla u štalu, tri kante balege sam nakupila i svih ostalih čuda i lepo sam prosula po celom kupatilu, po svemu onome što sam našla. Prvo sam rizikovala da me ne kazne, drugo, ipak zaprljaš prostor koji nije tvoj, tu smo gde jesmo, ali sam ja rizikovala - kaže Zorica.

- Naravno da su bili u šoku, stiglo je pismo, pitali su da li znamo ko je, u pismu je pisalo da je to strašno sramota, što i jeste, ali meni je pukao film. E, kad su svi izgovorili u koga sumnjaju, nekoliko njih je bilo u fazonu to je Zorica, jer je to bilo u šest ujutru dok su svi spavali, ja sam onda ustala i rekla: "Gospodo, ono što sam ja našla (i nabrojim šta sam našla) je mnogo gore nego ova balega od krave koju smo imali tamo i manje smrdi!" E, onda je stiglo pismo od Velikog šefa i on je mene nagradio za to - rekla je Zorica.

Zorica Marković

Zorica Marković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Deset njih se menjaju i deset njih obuče istu haljinu, a one nijednu tu haljinu, a oko stotinak tih haljina je bilo u opticaju, nisu nijednom oprale. Ljudi moji, i onda Zorica Marković najgora... Marš u pi*ku materinu, bre! Ja kad sam čistila kupatilo nalazila sam po desetak-dvanaest gaća na radijatoru stalno. To kad se istuširaju valjda usput operu, ali zato uloške i ona ostala čuda svuda ostavljaju, na lavabou, na bideu, na šolji, oko šolje, kod kade... a pazi, gle čuda, na metar i na pola metra da li od šolje ili od lavaboa i od tuša je korpa za smeće i kesa. Vrlo zanimljivo - kritikovala je Zorica Marković zadrugarke.

S druge strane, muškarce u rijalitiju je, baš što se tiče higijene, pohvalia.

- Tamo je bilo i gej-populacije, prikrivenih... Sem Lepog Miće i još nekoliko njih diskutabilnih svi su ili bi ili totalno gej, tako da nije ni čudno, oni su jako pedantni i zato je ta "Zadruga" i cvetala, jer su oni čistili, oni su održavali... Bili su čistiji od njih - rekla je pevačica, koja je mislila na zadrugarke.

- Naravno da se muškarcima u kući gadilo kad ulaze u kupatilo, kad ulaze u nju, nije im se gadilo čim su to radili (smeh), a kad ulaze u kupatilo jeste sigurno. E sad, što se tiče tih nekih muško-ženskih odnosa i menjanja partnera, to je bilo, po meni, čisto neko pranje nečega i skrivanje seksualne opredeljenosti - zaklučila je Zorica Marković za Alo!.

VIDEO: Luna i Marko se pomirili, u emisiji prštali poljupci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    19. jul 2019 | 14:21

    "BRAVO" tužna Srbijo kada vam je Lunjara pobedila za koju smo videli kako tampone ostavlja na vodokotliću, ulazi pod tuš da vodi ljubav sa Miljkovićem. Odvratno, ali osim Stanije ni jednu nismo videli da se umiva, da joj je uredan ormar i da izgleda čisto. Lunjaru je samo Marko tuširao pre seksa, Radanović ni to nije radio jer je sa njom vodio ljubav po štalama, kokošinjcima i svinjcima. Ovo neće objaviti, jer je Đogajka u Srbiji zaštićena kao beli medved.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA