"Odakle ti ta doza bezobrazluka?" Dušica usred emisije iskritikovala Davida zbog ponašanja (VIDEO)

- Ja neću da vodim razgovor na sedmogodišnjem nivou. Ja ti postavljam pitanje, a ti gledaš u telefon - rekla je voditeljka

  • 42
David i Dušica

Printskrin: TV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras u emisiji "Zadruga-Narod pita" ugostila je Davida Dragojević i Lepog Miću. Odmah na početku emisije pogledali su video-prilog kada je Davidova bivša verenica, Aleksandra Subotić napustila Belu kuću, pa se zadrugar jadao svojim cimerima.

Dok je prilog trajao David je sve vreme kucao poruke na telefonu i time još jednom pokazao svoje nepoštovanje.

David

David, Printskrin: TV Pink

- U tom trenutku kada je ona izašla bilo mi je žao, jer je izgubila to zbog čega je ušla. Nisam je terao, da sam slušao Miću bilo bi sve drugačije, neke stvari je trebalo da uradim ranije, ali nisam. Ja sam nju poštovao kao osobu i gledao kao osobu - započeo je David.

- Ja sam upravo zbog ovih scena u svađi sa njim. On je ginuo za Sandru, pokazao je muškost i kodekse morala. Ja sam mislio da to što Sandra radi nije dobro, a on ju je uvek branio. David je skakao na mene i svađali smo se žestoko. Isto smo nastavili da se svađamo kada je ušao u vezu sa Anom. Bio je isti prema meni, David se nije promenio kao osoba, on je uvek ginuo za žene. On se sa Sandrom svađao konstantno, on je napravio rat između njega i bivše devojke. To je njegova najveća greška. On se vadi na priču koja je bila pre toga, ali to je njihova bruka, nije moja. On nije imao način da se odbrani, jer nije imao razlog. Ako je branio Sandru, kako onda isto brani Anu od mene i opet je ona u pravu? Sam sebe tu tovari, ili je Sandra u pravu, ili nije. Ako nije, zbog čega je nju branio od mene 5 meseci? Ja imam hiljadu argumenata za mnoge stvari za koje nije u pravu. On je rekao da se više zaljubio u Anu nego u Aleksandru, poetna priče je da se njihova veza zasnovala na lošim postupcima. Da je Sandra to uradila, Ana bi je raznela, ali neka bude kako oni kažu. Ovaj sada klip govori sve o priči, čak i Lazar plače. To je poenta cele priče - ispričao je Lepi Mića.

Mića

Mića, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče Aleksandre, ja sam nju poštovao kao čoveka, ja nisam shvatio odmah da je ta ljubav prešla u naviku. Kao što se vidi i sa njene strane takođe - naveo je Dragojević.

Voditeljka Dušica opomenuo je Davida, koji je tokom prikazivanja snimka sve vreme gledao u telefon.

Dušica, David i Mića

Dušica se raspravlja sa Davidom, Printskrin: TV Pink

- Ja neću da vodim razgovor na sedmogodišnjem nivou. Ja ti postavljam pitanje, a ti gledaš u telefon. Odakle ti ta doza bezobrazluka - očitala je voditeljka bukvicu bivšem zadrugaru, a potom su pustili još jedan video-prilog ljubavi između Aleksandre i Davida.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filigran

    20. jul 2019 | 11:09

    Ovu nadobudnu voditeljku i samozvanog Lepog Micu je zaista mucno bilo slusati sinoc. Ne volim nesto bogzna ni Davida, ali za sinocnu emisiju mu skidam kapu. Cuj, Dusica se nasla da prevaspitava Davida, te gleda u telefon, te ovo, te ono. Svi to rade u emisijama , a samo njega je opomenula , tako da je njena profesionalnost i nepristrasnost ( koju svaki voditelj treba da ima) pod velikim znakom pitanja.

  • 🌺🌺🌺

    20. jul 2019 | 08:02

    Dusica ako je voditeljka nije Bog ,trebala bi malo da se spusti na zemlju jer to sto ona radi i kako vodi emisije je uzas!!! Dusice valjda su vas ucili u skoli da je nekulturno prekidati nekoga ko zeli nesto da kaze vec kad postavljate pitanja onda i pustite drugu stranu da vam odgovori bez da prekidate jer verujte mi niste ni malo interesantni !

  • Braca

    20. jul 2019 | 10:31

    Sestro slatka nisi ti vise za ovaj posao .Voditeljku /voditelja novog pod hitno naci ,ova je pukla .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA