"Ta balvančina, Sloba, pre svakog nastupa treba da ljubi Luninu sliku!"

Denser smatra da Sloba treba Luninu sliku da drži u novčaniku

Gagi Djogani, Slobodan Sloba Radanovic

Foto: Nikola Tomić

Gagi Đogani nakon pobede svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju Zadruga 2 otvoreno govori o bivšoj ženi  Anabeli Atijas, sadašnjem izabraniku Marku Miljkoviću, porodičnim odnosima, ali nije izostavio ni da se dotakne Slobe Radanovića.

Kako kaže, i dalje ga smatra najvećim krivcem za Lunino loše psihičko stanje u prvoj, ali delimično i drugoj sezoni Zadruge.

- "Luna nije njegov nivo..." Bitno da je Sloba sam svoj nivo! On je seljak jedan običan. Seljačina teška, balvan jedan. Ko je on da kaže da se neće pozdraviti sa njom jer nema potrebe i da joj ne bi pružio ruku jer je pobedila?! Taj isti Sloba Radanović seljačina će morati da uzme Luninu sliku i da stavi u novčanik, pa svaki put pre nastupa da uzme lepo otvori novčanik pa poljubi Luninu sliku. Bez Lune bi bio nula. Pevao bi još uvek u Zrenjaninu za 100 evra, i to mu je mnogo -  rekao je Gagi.

Sloba Radanović, Luna Đogani

Luna i Sloba dok su bili u ljubavi, Pritnskrin: TV Pink

Podsetimo, denser je u prvoj sezoni podržavao ljubav Lune i Slobe, čak je i navijao da se pomire, a sad je definitivno promenio mišljenje.

VIDEO: Luna ekskluzivno za Telegraf JETSET: O novim pesmama, gde živi Marko Miljković, a spomenula je Kiju i Slobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BIJELJINA

    23. jul 2019 | 12:41

    Ljubila je ona njemu noge i pazuh mirisala, cuti🌎🌎🌎

  • Deysi

    23. jul 2019 | 14:22

    Pa Slobodan bas i ne treba da joj ljubi sliku jer bi mozda da nije bilo Lune jos vise uspio a i ne bi ga sadaljudi prezirali.. Ali Kija treba i to svaki dan po nekoliko puta.

  • Zeljana

    23. jul 2019 | 13:18

    Zanimljivo,još uvek nisu preboleli nesuđenog zeta,pobegla vam zlatna koka,a sadašnji ne zadovoljava "standarde".Realno da Sloba nije bio oženjen niko od njih i ne bi izazvao toliku pažnju pa ni Lunči ne bi imala stan....Svako je po nešto dobio ,ali i izgubio ,a talenat i rad donose dalji uspeh pa zasučite i vi rukave kao Sloba i prestanite da prozivate i kukate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA