≫ 

Luna Đogani u Zadruzi 3, ali ne kao učesnik! Imaće mnogo jaču ulogu

Pobednicu Zadruge 2, kako se šuška, gledaćemo i u trećoj sezoni

Luna Đogani

Foto: Nikola Tomić

Pobednicu Zadruge 2 Lunu Đogani najverovatnije ćemo gledati i u narednoj, trećoj sezoni!

Naime, Luna bi od septembra trebalo da bude deo treće sezone, ali ne kao učesnik, već kao deo oditeljskog tima.

Kako je Luna i ranije govorila kako želi da postane voditelj rijalitija želja bi mogla da joj se ostvari, a u Belu kuću bi ulazila kada su određene emisije u pitanju. Obzirom na to da se fokusirala na muzičku karijeru, Đoganijeva bi trebalo da radi onim danima kada nema obaveze oko pesama i nastupa, a produkcija računa na to da bi na taj način treću sezonu učinili još zanimljivijom.

Inače, nova sezona mogla bi da traje čak 12 meseci.

- Rijaliti će trajati godinu dana, tako sam čula - ispričala je u jednom intervjuu Matora, a piše Alo.

VIDEO: Lunina prva ispovest posle "Zadruge 2" 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋😋😋

    24. jul 2019 | 12:44

    Samo ona fali onako histerična,zadruga 3 će biti promašaj kao i 2 što je bila, biće manje više sve isti učesnici plus Luna kao voditelj 🤮

  • Branko

    24. jul 2019 | 11:15

    Devjka ne zna ricati , kao ni otac joj .Lupa kao maksim po diviziji , izvrce reci i upotrebaljava nekakav svoj jezik,a o harizmi da ne pisem ,koju nema ..Strasno , ako ona bude voditelj!

  • Bože ti pomozi draaaaagi

    24. jul 2019 | 10:09

    "Đoganijeva bi trebalo da radi onim danima kada nema obaveze oko pesama i nastupa", ha ha znači svaki dan jer će se sa tom muzičkom "karijerom" proslaviti kao i sa svojim famoznim butikom i "kreacijama", dok je para da snima spotove bit trajat će i karijera jer će i ona šaka jada koja je iz nekog samo njima znanog razloga podržava kao i hejteri kojih je troduplo više kliknuti na youtubeu čisto iz znatiželje, ali da neko plaća da sluša i gleda uživo njeno blago rečeno revanje nema šanse. Ona je i uvek će biti predmet sprdnje i poruge velike većine naroda i umesto da joj bar rođena mater otvori oči i napokon je suoči sa realnim životom, usmeri je nekim drugim putem, daleko od estrade i javnog života za koji očito nije, ona je još već dve godine gura u sve to, pravi joj neki ružičasti svet u kojem je svi vole i dive se njenom "talentu", obećava joj neku mega karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA