Dalila i Ana organizovale Davidu lažni rođendan, on se frapirao: "Vratiću vam za ovo!" (VIDEO)

Davida je sačekalo iznenađenje u restoranu, a svemu je prisustvovao i njegov brat Dejan

  • 15

Ana Korać i Dalila Dragojević priredile su iznenađenje Davidu Dragojeviću u jednom restoranu, i to tako što su mu organizovale proslavu lažnog rođendana.

Svemu je prisustvovao i Davidov brat Dejan, sa kojim donedavno nije razgovarao, ali sada su svi na okupu i da se primetiti - nikad nasmejaniji.

David je dobio i rođendansku tortu i poklon i pesmu tamburaša, a njegovi i Anini fanovi konstatovali su da i treba da slavi drugi rođendan, jer se "pored Ane ponovo rodio".

Najlepši je osećaj kada nemaš pojma da ti je rođendan - napisala je Dalila, zadovoljna što je iznenađenje uspelo.

David Dragojević, Ana Korać, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević Svi na okupu; Dalila, Dejan, David i Ana/Foto: Instagram/david__dragojevic

Ja sam onaj koji slavi rođendana dva. Vratiću vam za ovo! - poručio je "slavljenik" devojci Ani i snaji Dalili. Napomenućemo i da je Ana za ovu specijalnu priliku imala drugačiju frizuru i sada nosi afro-loknice.

David Dragojević David Dragojević otvara poklon/Printskrin: Instagram/dalila_dragojevic_official

David je inače rođen 7. septembra 1988. godine, a kako je izgledalo slavlje povodom njegovog "drugog rođendana" pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljigavci

    30. jul 2019 | 09:13

    Koliko je sve ovo isforsirano i koliko se iz petnih žila trude da na svakoj slici, storiju i komentaru dokažu da se vole. Živi bili pa videli da je sve ovo zarad ulaska u Zadrugu 3, jer nijedno od njih 4 nije zaposleno a ovakve večere, kao i krpice, kučiće Tediya i Huga i slične karafeke treba i platiti. Pa zamislite samo da su vam snajke jedna Dalila i Ana Korać, ne zna se koja je mutnija, zato se tako dobro i slažu, a ova dvojica mutavaca toliko željna slave i lake zarade tako da su sjajne mentorke našli.

  • Vesna

    30. jul 2019 | 08:20

    Koja ekipa... dno dna!!!!!!!!!!!!!

  • DARKO 100%

    29. jul 2019 | 22:43

    Ha ha ha jel ovo letnji rijaliti ,oni nemogu bez rijalitija ,a u oba slucajeva devojke su i musko i zensko u svojm vezama ili u braku kako godj,opasna ova Dalila nasla mladog Samsona a Ana nasla svog popaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA