≫ 

Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa Aleksandrom i otkrila čega ju je najviše sramota (VIDEO)

Ljuba i Aleksandra su izgladile odnose i sada imaju odnos na relaciji majka-ćerka

  • 10
Ljuba Pantović Printskrin: TV Pink

Ljuba Pantović gošća je ove srede već ustaljene emisije "Narod pita" u okviru rijalitija Zadruga, a na samom početku razgovora sa Milanom Miloševićem progovorila je o pomirenju sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

- U Zadruzi sam rekla da svađa sa Aleksandrom nije nikakav ponos, već sramota koja je prikazana javno. Smatram da ima mnogo gorih priča i ljudi, ali ti ljudi nisu ekranizovani, mi jesmo i onda se to tako drugačije proprati. U prošloj emisiji sam se izvinila svojoj ćerki, nije mi problem da to uradim još - i ona se meni izvinila za sve. Nije mi bilo prijatno dok sam izgovarala ružne reči, ali ja uvek imam cilj - istakla je Ljuba.

Ljuba i Aleksandra su sada u dobrim odnosima i počele su sa razgovorima još u Zadruzi, kaže Ljuba, ali su tada razgovarale na svoj način, budući da su konstantno bile pod kamerama.

Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović/Foto: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Zajedno su bile na letovanju, a slikama na društvenim mrežama pokazale su da je sve u najboljem redu, te da su ponovo majka i ćerka.

- Poenta je da je ona shvatila da sam bila u pravu za sve što sam joj pričala da će se desiti. I trenutno stanje tada sa dotičnom personom - izbegavam njegovo ime, jer on je najmanje to kako sebe naziva - jednostavno je prihvatila da sam u pravu - objasnila je Ljuba.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ne skida osmeh sa lica, Ljuba Pantović uživa sa dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    22. avgust 2019 | 09:43

    Jedino sto i majka i cerka imaju isti ukus sto se tice muskaraca.peca i svedska ko da su braca,oboje matori,celavi,i umalo da zaboravim,imaju puno para

  • Ruza

    22. avgust 2019 | 08:36

    I ovaj stoga sad ima napravice aleksandri dete cim bude imo priliku a ljuba da znista nebi se u javnost pojavljivala kakvu je bruku i sramotu pravila zasto nece da prizna daje cabarkapa otac njene unuke koja je ongad 🖕aa

  • Muta

    22. avgust 2019 | 07:05

    Alo ženo tvoj švaler je napravio dete tvojoj ćerki. To se ispraviti ne može.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA