• 33

"Mene ona više ne interesuje": Lepi Mića objasnio zašto je prekinuo svaki kontakt sa Anom Korać

- Ja nikada nisam rekao jednu ružnu reč o Ani Korać - počeo je svoje izlaganje Lepi Mića

  • 33

Lepi Mića otkrio je da nije više u dobrim odnosima sa Anom Korać. On je u emisiji "Zadruga - narod pita" ispričao da mu se nije dopao njeno ophođenje prema Aleksandri Subotić. On je ipak rekao da nije bio protiv veze Ane Korać i Davida Dragojevića.

- Ja nikada nisam rekao jednu ružnu reč o Ani Korać. To su govorili njeni bivši prijatelji, sadašnji, budući. Da budemo konkretni. Lazar je u pijanom stanju, da bi se dodvorio Aleksandri, sve najgore govorio o Ani. A onda je trezan govorio da je imao se*s sa Aleksandrom, jer su David i Ana bili ljuti na njega. Ako je iko vređao nju, vređao je njen prijatelj. Ana nikada mene nije poslušala. Ja nisam bio protiv veze, samo sam je pitao da li ima zrno odgovornosti? Nije me registrovala, onda je vređala devojku! Da li ja treba da zbog prijateljstva sa Anom gazim svoje principe? Mene ona više ne interesuje, rekao sam šta sam imao - rekao je Lepi Mića.

VIDEO: Dalila i Ana organizovale Davidu lažni rođendan:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 🗣️

    Odvratan lik, a misli da je bitan, mudar, popularan! Pljuje po Kulicima, a u stvari je isti, samo jos da i on angazuje Snježu i Saru i dobicemo dve dozivotne rijaliti porodice!

  • Maja

    Aleksandra nije nista bolja od njih, sta je. Mogao David da uzmeod golje, ta ni srednju skolu nije zavrsila vazno da je rodila sa 16god,sad je ona neka riba, a dete joj cuva ko stigne

  • borisdelija

    mico dno dna si. Da ti nije Bojovica ne bi znali za tebe, pali kao i svi ostali teletabisi

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima