≫ 

"Da sam slušala svoj mozak, drugačije bih prošla": Luna progovorila o vezi sa Slobom (VIDEO)

- Ja sam bila, i sad sam, jako mlada. To mi se desilo, neočekivano, neplanirano - rekla Luna

Luna Đogani Printskrin: TV Hepi

Luna Đogani je gostujući u emisiji "Glamur" televizije "Hepi" i pričala o svom iskustvu iz "Zadruge". Ona se osvrnula i na vezu sa Slobom Radanovićem i istakla je da je bila izgubljenja kada je uplovila u romansu sa pevačem.

- Ja sam najviše slušala svoje srce. Da sam slušala svoj mozak, možda bih drugačije prošla. Imala sam veliku borbu sa srcem o mozgom, definitivno.  Znate kako, niko ne zna dok nisi tamo. Ja sam bila izgubljena srna u šumi, koja luta i traži, i usamnjena je, izgubljena je, ne zna šta joj je snašlo. Jednostavno, našla sam se u situaciji koja nije laka. Mora da budeš baš zreo i mnogo psihiški stabilan i iskusan da bi tako nešto mogao da hendluješ, što se kaže. Ja sam bila, i sad sam, jako mlada. To mi se desilo, neočekivano, neplanirano. Nisam znala gde ću, šta ću, samo sam se prepustila - rekla je Luna.

Pogledajte ceo intervju Lune Đogani u emisiji "Glamur":

VIDEO: Pitali smo Lunu da li su tačne priče da je izbacuju iz stana u kojem živi, jer zapravo nije njen:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žare

    25. avgust 2019 | 18:53

    Devojko ti od 14. godine, po sopstvenom priznanju. živiš sama sa momcima? "Srno" mi smo dve godine gledali i slušali tvoj nemoral, rečnik uličarke, seks sa mužem pred njegovom ženom, sa njom i sa Markom u sred bela dana pred 30 cimera, gledali tvoja pijanstva, tuče, seks po prljavim budžacima i stolicama... zgražali i gnušali se tvojim nemoralom, sebičnošću...Nikada pokajanje, izvinjenje već još vređanje, laži i napadi na zakonitu ženu! Nisi ti srna, ti si velika folirantkinja, loša glumica i veoma prosta i nemoralna devojka koja treba da bude što dalje od naše omladine!!!

  • Buba ljuba

    26. avgust 2019 | 02:40

    Pitali anabelu pre proglasenja pobednika zadruge 2 sta misli o kiji i slobi rece da je kija ostala u zadruzi jedan. Sve ovo sto se negativno desava sa lunom ne se zahvali svojoj majci. Ja vam predlazem da pogledate klip na yt kad su kija i anabela usle prvi put u zadrugu ona se pozdravlja sa slobodanom i govorimu pred vencanom zenom gde si zete. Sto nije trazila cerku da joj objasni da to neradi vec je otisla da se raspravlja sa kristinom o njenom muzu tako sta su trazile to su dobile.

  • MK

    25. avgust 2019 | 18:00

    Dosta više sa ovom folirantkinjom, bila sam dosta mlada, i sad sam mlada a nisi mlada da imaš javno pred milione ljudi seks sa oženjenim čovekom a u Z2 sa dečkom svaki dan. Zamarate ljude svojim lažima dosta više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA