Sorajina drugarica ulazi u Zadrugu 3, a priča se da je spremna da raskrinka prostitutke

Sorajina najbolja drugarica spremna je da ispriča najprljavije tajne bivših zadrugarki

  • 9
Soraja Vučelić Soraja Vučelić, Foto: Instagram/sorajavucelic

Drugarica Soraje Vučelić, Tara Simov, navodno je jedna od učesnica "Zadruge 3", a ona preti da ispriča sve što zna o prostituciji u Srbiji i raskrinka bivše zadrugarke.

- Tara važi za devojku koja drži sve bivše zadrugarke u šaci, jer zna njihove tajne. Jedno vreme je bila dobra i sa Minom Vrbaški, te je znala sve njene najprljavije tajne. Ona je o Mini već govorila u medijima kako je imala seks za novac, ali ključne informacije drži u tajnosti pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je izvor.

Tara Simov Tara Simov, Foto: Instagram

Tara će navodno dobiti cifru od 1.000 evra nedeljno kako bi otkrila sve tajne koje zna. Pored toga njoj su obezbeđeni frizer, šminker i kozmetičar kako bi svaki dan lepo uzgledala pred kamerama.

- Tačno je da ulazim u "Zadrugu 3"! Blago rečeno, napraviću ludnicu. O honoraru ne smem da pričam, te stoga ne smem da govorim o kojoj cifri je reč, ali ja sam zadovoljna - kratko je prokomentarisala Sorajina drugarica za Alo.

Inače, Tara je najbolja drugarica Soraje Vučelić, a sa bivšom zadrugarkom Anom Korać bila je nerazdvojna.

VIDEO: Soraja vozila u previsokim štiklama, pa joj skupoceni auto upao u bazen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko je ta, da prostis

    26. avgust 2019 | 15:17

    Pa ova sponzorusa Soraja je bila drugarica sa svim sumnjivim zenskim iz Srbije! Govori li to nesto o toj zeni?! Hmm, svasta..

  • Samo kazem

    26. avgust 2019 | 18:21

    Jao, sve gora od gore! Jos samo da uvedu i ovu Soraju! Upss, ulaz joj je zabranjen! Aaaa, pa zato je i ne uvode!

  • svašta

    26. avgust 2019 | 15:49

    Čekajte malo pa zar nije Ana Korać Sorajina bff, barem se tako uvek predstavljala, ili je i tu pukla tikva?! Uostalom, ova ako je Sorajina drugarica i to najbolja, zasigurno se ne bavi nuklearnom fizikom, niti vreme provodi čitajući u biblioteci. Prema tome koga to ona ima da "raskrinkava", možda da krene prvo od sebe?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA