• 18

Vladimir Tomović odlučio da progovori: "Bio sam sa američkom Macom Diskrecijom!" (VIDEO) (FOTO)

- O njoj ne mogu da kažem ništa lepo, ali sam spreman za to da zakopamo ratne sekire - kaže Tomović o Staniji za Telegraf

  • 18

Vladimir Tomović je jedan od učesnika Zadruge 3, a kao i većina budućih zadrugara danas je bio na sistematksom pregledu koji je obavezan za sve takmičare pre ulaska u rijaliti.

Crnogorac Vladimir je dobro poznat gledaocima po učešću u Zadruzi 2 i diskvalifikaciji iz iste zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić, a sada će svi fanovi imati prilike ponovo da ga gledaju već od petka, 6. septembra.

Takođe, Tomović je u Zadruzi 2 stupio u vezi sa Stanijom Dobrojević, ali je do raskida došlo pred kraj rijalitija, a o razlozima njihovog razlaza se i danas ne znaju svi detalji.

Vladimir Tomović, Zadruga sistematski

Vladimir Tomović/Foto: Nikola Tomić

S obzirom na to da će i Maca Diskrecija biti u Zadruzi 3, a da je Tomović već bio s njom u "Parovima", pitali smo ga za mišljenje o njoj.

- Smešno mi je to sve. Ne mislim da ima lošu dušu, ali... Samo me zanima kako izgleda fan Mace Diskrecije, kad je ona takva da vidim kakav je njen fan. Ali ne znam, šta ja mogu da pričam? Ja sam izlazio sa američkom Macom Diskrecijom, tako da...  - naglasio je Tomović, a mi smo ga pitali na koga misli.

- Na koga mislim? Pa, na Staniju Dobrojević koja me mesecima psovala, klela, a ja da ćutim i budem fin. Ne mogu da budem fin - rekao je Vlada.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević/Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Vlada ima iskustva sa golim fotografijama u javnosti, a i ne plaši se svoje golotinje i slika koje bi opet mogle "isplivati", jer, kako kaže, njegov obraz je čist.

- Da Bog da mi to bio najveći greh. O meni ne može da izađe da sam nekoga prošpijao, davao pare na kamatu, radio s drogom, da sam lopov, prevarant...to ne može. A da li će izaći gola slika, šta me briga! To je nešto najnormalnije i nemam problem s tim. Može da izađe golo šta hoćeš! - odlučan je bio Tomović.

Vladimir Tomović, Zadruga sistematski

Vladimir Tomović/Foto: Nikola Tomić

Poznato je da sa Stanijom Dobrojević nije u dobrim odnosima otkako su raskinuli, te da su se i javno prepucavali putem društvenih mreža. A da li je moguće da dođe do pomirenja?

- Ona je poželela da ostvari kontakt sa mnom preko jedne osobe. Ta osoba je želela da zakopamo ratne sekire. Spreman sam na to. O njoj ne mogu da kažem ništa lepo, ali sam spreman za to da se više ne rastežu neke priče. Ispoštovaću to, jer sam se dogovorio da ćutim do onog momenta dok ona ne nastavi. Ako ona nastavi, onda ću i ja - rekao je Vladimir.

Vladimir Tomović, Zadruga sistematski

Vladimir Tomović/Foto: Nikola Tomić

(M. Pantić, B. B.)

Komentari

  • Max

    Bravo!!! Covek potpuno u pravu!!!

  • Gogo

    Trbao si da ozenis staniju,ispao si glup.

  • Marija

    Diskrecija za tebe cudo. Samo je jedna maca

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima