"Probali smo u sve, ali ona na kraju nije uspela": Stefan Karić pričao o Dijani, pa grcao u suzama

- Vozili smo se Ćuprijom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće na kolima - rekao je Karić

  • 11

Stefan Karić pričao je o bivšoj devojci, pokojnoj misici Dijani Milojković i tom prilikom se rasplakao. Dijana je preminula nekoliko nedelja pre Stefanovog ulaska u Zadrugu, a Karić još uvek ne može da se pomiri sa sudbinom da je više nema.

Drvo mudrosti upitalo je Stefana da li je suzdržan prema ženama u rijalitiju zbog pokojne misice. Kraić je otvorio dušu i otkrio kako su se upoznali i kakav je bila njegova i Dijania ljubav.

- Ima istine, ali život ide dalje, pa me ne sprečava to toliko. Ja sa njom nisam bio dugo, tako da to nije razlog zašto sam suzdržan. Bila je najlepša koju sam poznavao do sada i mnogo sam je voleo - počeo je priču Karić.

- Bio je rođendan mom drugu, posle smo otišli do Ćuprije, da nađem gde živi, da joj odnesem cveće. Vozili smo se gradom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće na kolima i ujutru sam joj poslao samo poruku. Sledeći put je došla 22. oktobra u Beograd i tad smo se zvanično upoznali i otišli na koncert Dina Merlina, pa smo se na koncertu i smuvali - rekao je Karić.

Stefan Karić Stefan Karić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - pričao je Stefan kroz suze.

Razgovor Karića i Drveta mudrosti o Dijani pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivi

    2. oktobar 2019 | 22:10

    Dobra i emotivan decko.Lepo je vaspitan.

  • Mara

    2. oktobar 2019 | 22:41

    Ovaj momak je primjer, kako izgleda neko ko je vaspitan za 10 a desetka isto za sve, manire harizmu neku unutrasnju ljepotu koju posjeduje. Kompletna licnost. Malo je ovakvih momaka, a tek u zadruzi nijedan. Gotovo svi muskarci u zadruzi imaju pola toga sto Karic ima, ali samo polovinu.

  • Ja

    2. oktobar 2019 | 23:10

    Ali zato,otac katastrofa. Loš,nevaspitan .Stefan je dobar dečko, na koga,Bog zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA