"Mi smo bili zajedno, ali...": Jelena Pešić otkrila da li bi bila ponovo u vezi sa Stefanom Karićem

Pešićeva je otvorila dušu Milošu Bojaniću

  • 2

Jelena Pešić i Miloš Bojanić osamili su se u dvorištu i pričali, a pevač je od nje hteo da sazna kakve emocije gaji prema bivšem dečku Stefanu Kariću.

- Mi smo bili zajedno, ali više nismo. Nikad ne reci nikad, ali više ne postoji hemija među nama. Između mene i Ive je napravljena bespotrebna tenzija - krenula je sa pričom Pešićeva.

- Ja znam da ti ovde ni u snu ne bi imala seks, ali bi ti sigurno prijalo da sa njim najpre provodiš vreme, spavaš, piješ kafu - rekao joj je Miloš.

- Ja imam prema Stefanu veliko poštovanje, kao i on prema meni. Ja da želim da budem sa Stefanom to bi se videlo po meni - rekla je Jelena.

- Da li bi ti uz njegovo iskreno obrazloženje bila sa njim? Šta je kočnica između vas - bio je radoznao Miloš.

- Iskreno mislim da ne. Mislim da se više nećemo poklapati kao par, nego kao drugari. Mi smo se šetali po gradu nakon što smo raskinuli i dalje među nama nije bilo ničega, što je još jedan znak da treba da ostanemo pirajtelji. Ja samo želim iz tog trougla da se isključim - odgovorila je Jelena.

Pogledajte snimak:

Video: Zavirite u kuću Stefana Karića: Detalj vezan za pokojnu Dijanu nateraće vam suze na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA