Iva i Stefan Karić progovorili o emocijama i otkrili ime osobe koja je najviše ljubomorna na njih

- Ne žurimo nigde, nećemo da silimo ništa, lepo nam je ovako. Za sada je sve u najboljem redu - rekao je Karić

  • 2

Ivu Grgurić i Stefana Karića Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt kako bi otkrili detalje o njihovom odnosu, s obzirom na to da su nedavno i zvanično stupili u vezu.

Njih dvoje su na samom početku otkrili da se odlično osećaju i da je sve u savršenom redu među njima, kao i da ne žele ni u kom smislu da žure.

- Sve ide kako treba. Polako. Ne žurimo nigde, nećemo da silimo ništa, lepo nam je ovako. Za sada je sve u najboljem redu - rekao je Stefan.

- Znamo kako završavaju ove veze koje idu nabrzaka... - dodala je Iva, koja se takođe nije ustručavala da priča o emocijama.

Stefan Karić, Iva Grgurić Stefan i Iva u Rajskom vrtu/Printskrin: TV Pink

- Iako neki misle da imamo tajne zadatke, mogu samo da misle i razmišljaju o nama. Ne damo se - izjavio je Stefan, a njih dvoje su sve vreme bili zagrljeni u fotelji pred kamerom.

Stefan je siguran da u Beloj kući ima zadrugara koji su ljubomorni na njih, a zatim je pomenuo Miljanu.

- Prvenstveno mislim na Miljanu. Ona je bila sinoć glavna za Crnim stolom koja je kritikovala našu vezu, tako da mislim da je jedna od njih. A ima i onih koji se nisu izjasnili, a pričaju sa strane - rekao je Karić.

Stefan Karić, Iva Grgurić Iva Grgurić/Printskrin: TV Pink

Iva je potom izjavila da su joj pojedini rekli da je ona više zaljubljena u Stefana i da mu je "tata Osman Karić predložio ovu taktitku". Oboje su se složili sa tim da emocije i hemija postoje, čak i kad se samo pogledaju, te da to nije lažno.

Šta su još priznali, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    31. oktobar 2019 | 21:34

    Meni su bas slatki, ona Maja je horor umisljeni. Bila bi glupost da se smuvao s njom. Sta god da je u pitanju lijepa su priča.

  • Boba

    1. novembar 2019 | 19:27

    Divni su, bolje njih da gledamo dok pricaju nego pojedine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA