• 11

Marija se javno odrekla Miljane, ona počela da se guši, Zola je polivao vodom!

- Ona mene više ne interesuje, nema šta više da se ja odričem od nje. On prelazi preko udarca? Zašto? Iz koristi! - vikala je Marija

  • 11

Marija Kulić javno je rekla da diže ruke od svoje ćerke Miljane, nakon što je pristala da priča sa Lazarom Čolićem Zolom, nakon svih skandala koje su imali i udarca zbog kog je bio u bolnici, a ona kažnjena dvonedeljnim honorarom.

Kako je rekla Marija, njoj se još živi, a sa Miljanom više neće da se bakće.

- Kad neko priča sa nekim i kad sa njim leži u krevetu, to je pomirenje. Dokazala je da ima obraz đon, da nema dostojanstva. Rekla je sve najgore o sebi. Ja imam još dve ćerke, ja sam sve i svašta proživela ovde zbog nje, od sada dižem ruke od nje. Mene Miljana i Zola više ne zanimaju, već ono zlatno dete i moje dve ćerke. Neka radi šta hoće, neka se skida gola, neka ima ovde seks - pričala je Marija.

Miljana Kulić

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Miljana me više ovde ne zanima. Ona mene više ne interesuje, nema šta više da se ja odričem od nje. On prelazi preko udarca? Zašto? Iz koristi! Jedva čekam da zaboravim i na njih i na njihovu vezu. Neka mi se ne obraća, ja imam svoj život - rekla je Marija.

- Ja se nisam pomirila sa njim, niti smo se poljubili, samo smo pričali. Ona je mene pljunula u apartmanu, ovde me vređa non-stop - pričala je Miljana jecajući.

Marija Kulić

Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zola nije odustajao, pa je rekao da će se boriti za Miljaninu ljubav.

- Ovo je strašno. Ne mogu da verujem da jedna majka ovo sebi može da dozvoli. Možda bi isto bilo da je moja majka ovde. Ona je došla sa mnom, na moju inicijativu da popriča. Nismo se poljubili, samo smo pričali. Spustili smo loptu. Ja sam spreman da se borim za sve što se tiče nas dvoje. Mislim da je to veoma teško da budemo ovde zajedno - rekao je.

Zola

Zola, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Što se tiče pomirenja ovde, ako uplovimo u još jednu vezu, mislim da će onda biti definitivno kraj. Mislim da će sve biti gore i gore, upravo zbog ovih stvari. Neću dopustiti da se bilo ko meša u naš odnos. Verujem da ćemo uspeti, ali od ljubavi ovde između nas dvoje nema ništa. Kada izađemo odavde daćemo jedno drugome šansu, tek ću se tada boriti za tu ljubav. Nju (Mariju) najviše plaši jer Miljana i ja nećemo da živimo u Nišu, već na periferiji Beograda ili u Republici Srpskoj. Vidite da se ona njoj u sve živo meša. To je neka majčinska ljubomora - rekao je Zola.

Miljana je potom izašla napolje i sela na zidić, dok je Marija plakala i pušila na stepenicama ispred kuće.

Miljana Kulić

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U tom trenutku je Miljana počela da pušta zvuke i da se ponaša kao da se guši, a dok ju je Zola kvasio vodom, Marija joj je govorila da prestane da se folira.

- Šta pametno ti umeš da pričaš i da kažeš? Laže ovde ljude. Folirantu, ne foliraj se. Uzmi malo vode, pa popričaj sa njim o svim događajima - besno je pričala Marija.

Miljana Kulić, Zola

Miljana i Zola, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana je kasnije rekla Mariji da malog Željka više ne dira, te da je umislila da mu je ona majka.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ja

    Ne vodi je u Republiku Srpsku, dal' si pametan!

  • X

    Meni zao Marije pored tako problematicne cerke.

  • febo

    Znaci zolo,djura ti je oprostio sto te je tuko,Pa da budem iskren,I nisi za bolje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima