"Ta avetinja u moju kuću neće ući!" Majka Vladimira Tomovića neće da čuje za Draganu Mitar

Majka Ljiljana nikako nije zadovoljna novom potencijalnom snajkom

  • 20

Ljiljana Tomović, majka učesnika rijalitija "Zadruga" Vladimira Tomovića, žestoko oplela i izvređala potencijalnu snajku Draganu Mitar.

Naime, đetićeva majka jako je ljuta na sina zbog njegovog veoma bliskog odnosa koji ima sa Draganom Mitar.

- Ljiljana je jaka, temperamenta Crnogorka. Ona je uvek bila stub kuće, a Vlada i njegov brat gledaju u nju kao u boga, posebno od kako im je tata preminuo. Vladimir je uvek bio uzoran sin i poštovao sve što majka kaže, zbog čega je Ljiljana u šoku što se spanđao sa Draganom - otkrio je prijatelj blizak Tomovićevoj porodici.

Majka Vladimira Tomovića Ljiljana Tomović, majka Vladimira Tomovića Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- On zna da je to nikad ne bih odobrila. Kako može tako da se ponaša, gde će mu duša da me sekira ovako staru? Ta avetinja u moju kuću neće ući. Otac mu se u grobu prevrće od ovoga što on radi s tom Draganom - rekla je Ljiljana.

Tomovićeva majka je takođe otkrila da samo očekuje poziv, kada će sinu sve sručiti u lice.

- Ona me ne zanima u životu, neka gaji to svoje dete, eto joj ljubavnika u rijalitiju, pa neka se za njega hvata, za mog sina neće! Samo da ja dobijem razgovor sa njim, pa ću sve da mu sručim - ispričala je Ljiljana veoma bliskom Vladinom prijatelju.

Crnogorac polako gazi petu deceniju života, međutim  još uvek je sam i, po svemu sudeći, ni Dragana nije ta sa kojom bi mogao da osnuje porodicu.

- Iako se šegači po rijalitiju i glumi za pare, Vladimir je tradicionalno vaspitan i jako drži do toga da ne ukalja obraz svoje familije.Oni su mu jedva oprostili ulazak u rijaliti. Majka mu je plakala svaki dan jer se plašila da će tamo upoznati neku devojku na lošem glasu i da će se u nju zaljubiti - otkrio je Tomovićev prijatelj.

Video: Dragana i Vladimir se prepustili strastima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    17. decembar 2019 | 12:54

    Kada budete skapirali da svako pre ulaska ima svoj scenario bice vam jasnije sto se pojedini ljudi tamo blamiraju. Zna se ko pise scenario i onda se trazi pravi lik da iznese to. Ako se predomislis letis, kakvo crno glasanje, nije valjda da verujete u to. Pa i prica oko Kije i Slobe je savrsen scenario, oni nisu zajedno bili mesecima pre ulaska i onda savrsen tajming i sve ide kao po loju. Ali to se desi jednom u 10god, da se sve uklopi. Sada se malo gube, jer gledanost nije ni priblizno na zadovoljavajucem nivou. Ponavljaju se bas cesto, samo menjaju glumce. To prolazi kod 70+ ali mladja publika to i ne prati vise kao prvu sezonu.

  • Audi 3 2018

    17. decembar 2019 | 12:31

    Ako slusa mamu,neka mu mama trazi zenu....

  • Ivan

    17. decembar 2019 | 12:28

    Vladimir je tradicionalno vaspitan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA