≫ 

"Nisi stigao ocu da mažeš rane, otišao je!" Dalila najniže udarila Tomovića, njemu pozlilo!

- Ja ću da ih robijam! Na rukama mi je umro, borio sam se za njega do zadnjeg dana! - plakao je Vladimir

  • 23
Vladimir Tomović, Dalila Dragojević Dalila Dragojević dva puta je ponovila istu stvar vezano za Tomovićevog pokojnog oca, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević zgrozila je ljude provokacijom upućenom Vladimiru Tomoviću. Kako komentarišu oni koji prate Zadrugu 3, ovo je nešto najniže što je izgovoreno od prve Zadruge.

Naime, sve je počelo svađom Dalile i Vladimira, kao i njenog muža Dejana. U jednom momentu Vladimir je upitao Lepog Miću, smejući se, kakvu ruku je imala Dalila kad mu je mazala stopala.

To je nju do te mere isprovociralo, da mu je spomenula pokojnog oca.

- Onakvu kako ti kući nisi uspeo da mažeš! E, kasno si stigao kući da mažeš, neko je već otišao! Pi*ko jedna, ti nisi uspeo da mažeš rane, neko je otišao i doviđenja i prijatno. Zahvali se Aleksandri što si uspeo da stigneš dole! - rekla je Dalila.

Vladimir je ustao, zapitao se da li će svi da ostanu imuni na ovo, a kada je ona ponovila iste reči Tomović se zaleteo ka njima. Sprečili su ga zadrugari i obezbeđenje, a onda mu je pozlilo. Pao je, polivali su ga vodom, a kad su krenuli da ga izvedu oteo se i pokušao da pobegne iz Zadruge.

Stigli su ga kod kapije.

- Ja ću da ih robijam! Na rukama mi je umro, borio sam se za njega do zadnjeg dana! - plakao je Vladimir i urlao.

- Brate, nemoj molim te - govorio mu je Karić.

Vladimir Tomović, Dalila Dragojević Vladimir Tomović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dajte mu vode - rekao je Edo, koji je sve vreme bio uz njega.

- Ne mogu ja ovo da izdržim... Nema šanse da mogu ovo da izdržim - jaukao je Tomović.

- Vlado, molim te, sine! Pusti ološe, Vlado! - govorila mu je Zorica Marković.

- Nisam im nikog pomenuo, a znaju šta me boli. Je l' ovo moguće... - plakao je Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    28. decembar 2019 | 18:21

    Auu,samo crnogorac ima roditelji,pa ga boli.da vidi malo kako je drugima kad ih on vredja.mada ja mislim da je sve to zesca gluma

  • Ivan

    28. decembar 2019 | 17:20

    Tomovic stalno podize lestvicu u vredjanju ali sve do granice gde on ne bi mogao da izdrzi da mu bude uzvraceno a to su njegovi roditelji. On vrlo dobro zna da ljude boli prica o braku, bivsim ljubavima itd. a to on najvise voli da gadja uz osmeh. Najgrublje vredja zene, nasilan je prema njima, preti zadrugarima batinama posle rijalitija i slicno. Covek udara ljude gde su najtanji a kada neko njega udara u bolnu tacku onda krece u fizicki napad, preskace ogradu da bezi, place kao neka tetka i odjednom se svi sazaljuju na njega i osudjuju one koji su ga navodno doveli do nervnog sloma. A niko se ne pita kako je majci Colaka, Gagijevim cerkama, Edovoj deci, Sanijevoj zeni i ostalim zadrugarima kojima je pretio batinama posle Zadruge. Izvinite molim vas ali ovog coveka ne zalim ni jedne sekunde iako je monstruozno to sto je Dalila rekla za njegovog oca. Neki ljudi koji rade grozne stvari drugim ljudima zasluzuju da im karma vrati to sto rade. Nema kukanja posle toga.

  • Zoks

    28. decembar 2019 | 18:58

    Dugo ih je sve maltretiro e sad ga Mensur postavio na pravo mesto ,zenturaca prava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA