"Ona je njega baš volela": Jelena Pešić pred Gagijem pričala o ljubavi Lune i Slobe

- Ona sa 21 godinu je svašta izdržala. Sa 30 godina ne mogu da izdržim, a ne sa 21 - rekla je Jelena

  • 27

Luna, Kija i Sloba i dalje su aktuelna tema u "Zadruzi". O ovome je pričala Jelena Pešić i to pred Gagijem Đoganijem, Luninim ocem.

- Ova priča Luna, Sloba, Kija, nebitno ko je tu u pravu. Ona sa 21 godinu je svašta izdržala. Sa 30 godina ne mogu da izdržim, a ne sa 21. Ona je njega baš volela - pričala je Jelena.

- To ne može svako. Njoj se sve vodi na ljubav, da bude voljena i da voli. Ona nije materijalista, ni Anabela nije takva, ni ja. Nismo tako vaspitani. Ja sam Erminu malopre zagrlio. Oni su videli da sam ja njoj prijatelj - rekao je Gagi.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Da li su zaista Tomović i Mensur u sukobu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolja

    30. decembar 2019 | 15:32

    Sama je izabrala sta ce da bude. Da je postojala ta nikad do sad na svetu vidjena ljubav, onda kazes lepo, necemo da pravimo skandal, necu da brukam sebe i porodicu, ajde da izadjemo napolje, ti se razvedi, a mi cemo onda da uzivamo u ljubavi!! Ali su njoj i njenoj mami bitne pare, pa je zato ovako zavrseno!! Nije ljubav kad se skines gola i kazes mu izvoli!!! Da ne zaboravim, samo drzanje za rukice, nista ses, jel ste vi normalni???!!!

  • Miki

    30. decembar 2019 | 14:33

    Kako od tolike silne ljubavi dolazimo da stalnih tuca, razvoda, lecenja od droge, alkohola, trcanja u krevet drugarima, ostavljanja dece??? NE NIJE GA VOLELA!!! Samo se takmicila, kao i sa drugaricom koja je hranila i oblacila sto je htela da se takmici!! Jer sebe smatra pozeljnom, bitnom i voljenom samo ako se neko odluci za nju, pa zajedno sa porodicom i tom muskom osobom ponizavaju tu drugu devojku!!!Luna nikad nije bila voljena, nije imala ni oca ni majku, njima je sve bilo bitnije od dece!! Zato toliko uporno pricaju o njihovolj ljubavi i dobroti, jer im to fali.

  • GAGI

    30. decembar 2019 | 21:06

    I TI SI DNO KAO I SVE LJUBAVNICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA