Ivin drug provocirao Tomovića: Potukli se, jedva sprečen žešći obračun između njih dvojice

Ivin drug je Vladimiru pokazao srednji prst

  • 73

Tokom posete najbližih Ivi Grgurić u Zadruzi, njen drug provocirao je Vladimira Tomovića, zbog čega je Tomović fizički nasrnuo na njega.

Pred izlazak sa veleleponog imanja, Ivin prijatelj prozvao je Tomovića i pokazao mu srednji prst zbog čega su došli do žestokog fizičkog obračuna.

- Znaš li šta je kodeks navijača? - provocirao je Ivin drug, pokazujući srednji prst Tomoviću.

Vladimir Tomović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zadrugari i obezbeđenje odmah su reagovali kako bi sprečili ozbijnije posledice.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u videu na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    1. januar 2020 | 09:32

    Da smo ranije pokazali zube prema ovim malim drzavicama iz okruzenja nebi svi pisali po nama.Svako moze da dodje u Srbiju da nas ispljuje i nikom nista,najveci pljuvaci sada dolaze u Srbiju i uzimaju velike pare i iznose ih iz zemlje,tu prvenstveno mislim na pevace.Da naglasim da ne gotivim ovog Tomovica ,ali za ovo svaka cast .

  • Ivan

    31. decembar 2019 | 23:10

    Verbalna rasprava je dozvoljena u Zadruzi bez obzira na to sto su gosti u pitanju. Sanja Stankovic je takodje provocirala Erminu pa nikom nista. Problem je sto je ovaj dobacio osvedocenom nasilniku koji mu je odgovorio fizickim nasiljem sto je najstrozije zabranjeno u Zadruzi. Uz to je vredjao po nacionalnom osnovu istog momka kojeg je prebio. I naravno Pink je svoju prvu zvezdu zastitio spin naslovom da je Tomovic vredjan po nacionalnom osnovu i da je je gost iz Hrvatske kriv. Naravno svoju prvu zvezdu ce sutra kazniti dvonedeljnim honorarom a on ce uz osmeh prihvatiti jer je prosao kao bog za pesnicenje a uz to je prebio Hrvata a njemu kao nacionalisti to imponuje. Ukratko nagradjen je za nasilje.

  • Jogogo

    31. decembar 2019 | 23:00

    Iznabadao Purgera kao goblen! 👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA