"Ćerka ne može biti drugačija od majke"

- Kruška ne može da rodi jabuku - rekkla je Nadica

  • 51
Nadica Zeljković, Anabela Atijas, Luna Djogani Nadica Zeljković, Anabela Atijas, Luna Djogani Foto: ATA images, Nikola Tomić

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar prokomentarisala je aktuelna dešavanja u Zadruzi 3.

Veliku prašinu podigao je ulazak Anabele Atijas u Zadrugu 3 u kojoj  su tada već boravili njen bivši muž Gagi Đogani, njena ćerka Luna Đogani. Dok je jedan od razloga za pevačicin ulazak u rijalikti bio i Lunin dečko Marko Miljković sa kojim se više puta verbalno sukobila.

Nije prošlo ni 24 časa od Anabelinog ulaska, a članovi porodice Đogani izneli su "svoj prljav veš" pred milionskim auditorijumom. Kijna majka rekla je da ćerka ne može biti drugačija od majke.

- Slabo pratim "Zadrugu" i dešavanja unutar nje. Ja sam dok je trajala prva sezona rijaliti, pokazala kakva sam majka. Milslim da to ceo svet zna. Tada sam prošla kroz pakao, ali Kija i ja se držimo bolje nego ikada. Neumesno je da ja komentarišem tuđe ponašanje, ali ono što vam mogu reći, jeste da kruška ne može da rodi jabuku. Tako da ni ćerka u ovom slučaju ne može biti drugačija od majke - rekla je Kijina mama za Blic.

Nadica je dodala da je ona i Kija imaju doabr odnos, kao i da za svoju ćerku nikada nije rekla ni jednu ružnu reč.

Video: Anabela imala osećaj da je Luna umrla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA